[10][12]
Ajankohtaista

Gwladys Nocera ylivoimainen Hollannissa, Ursula Wikström nousi 11:ksi

Gwladys Noceralla on kahden lyönnin johto Eindhovenissa © Getty Images

Gwladys Nocera oli viimevuotisessa Finnair Mastersissa opiskelukaverinsa <a href=Ursula Wikströmin täyshoidossa.">Ranskan Gwladys Nocera oli murskaavan ylivoimainen Hollannin mestaruuskilpailuissa Eindhovenissa. Kahden lyönnin johdossa viimeiseen päivään lähtenyt Nocera johti kisaa koko kierroksen ajan, mutta varsinaisen näytöksen hän esitti loppuvaiheilla pelaten viisi peräkkäistä reikää viisi alle. Voittomarginaaliksi muodostui seitsemän lyöntiä, Virginie Lagoutte-Clement oli toinen. Ursula Wikströmin peli näytti jo karkaavan käsistä, hän oli kolme yli kunnes teki yhdeksännellä ensimmäisen birdiensä. Sisääntulossa niitä kertyi kolme lisää ja tulos 71 tuotti yhteissaldoksi kolme alle, sijaluku oli uran kolmanneksi paras, 11:s. Kaisa Ruuttila teki kolmen kierroksen aikana peräti 16 birdietä, mutta bogeja sekä tuplia niin paljon että yhteistulokseksi kertyi +1, sijaluvuksi 42:s. Riikka Hakkarainen oli 56:s,. Alkavalla viikolla naisten Euroopan Tourilla pelataan Catalonia Masters johon suomalaisista pääsee mukaan vain viimevuotisen rahalistan sijoituksen perusteella Hakkarainen.

Gwladys Nocera johtaa, Ursula Wikstr&#246,m hyviss&#228, asemissa Hollannissa

Ukkonen nousi pääosaan kahtena ensimmäisenä pelipäivänä naisten ET kilpailussa Hollannin Eindhovenissa. Viimevuonna kolme kertaa voittokannua nostellut Gwladys Nocera (64-70) on vahvasti kiinni kauden ensimmäisessä tittelissään tuloksella kymmenen alle. Ursula Wikström on väliviikon jälkeen oivassa vireessä. Yhteistulos kaksi alle oikeuttaa 18:een sijaan. Uran kolmas top-ten sijoitus on täysin mahdollinen kisassa jonka kokonaispotti on 200.000 euroa. Riikka Hakkarainen (+1)löytyy sijaluvulta 47:s, Kaisa Ruuttila selvisi (+2) viimeisenä jatkoon. Hanna-Leena Saloselle alkukausi on ollut kova koulu, Hollannin kisa jatkoi pelkkien karsiutumisten sarjaa.