11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfliitto pestasi uuden talouspäällikön toisesta lajiliitosta

Miia Hjerp. Kuva: Marika Voss

Miia Hjerpillä on kokemusta monipuolisista hallinnon tehtävistä.

Miia Hjerp aloitti maanantaina Suomen Golfliiton uutena talouspäällikkönä. Hän siirtyi tehtävään samalta vakanssilta Taitoluisteluliitosta, ja hänellä on laaja kokemus pk-yritysten talous- ja HR-rooleista sekä monipuolisista hallinnon tehtävistä.

Hjerp päätyi urheilun pariin töihin pari vuotta sitten sattuman kautta. Lasten aikaisempi muodostelmaluisteluharrastus oli tuonut mukanaan monille vanhemmille tuttua vapaaehtois- ja seuratoimintaa, joka tuntui mielekkäältä.

”Arvostan sitä, että työllä on muutakin merkitystä kuin voiton maksimointi. Yleishyödyllisen yhteisön työ liikuttaa ja vaikuttaa ihmisten elämiin. Taitoluistelussa vapaaehtoistyö oli äärettömän tärkeää, ja on mielenkiintoista nähdä sen rooli golfissa”, Hjerp kertoi golf.fi-sivustolla olleessa uutisessa.

Uuteen tehtäväänsä Hjerp tuo lajiliittotuntemuksensa lisäksi spesifiä osaamista vireillä olevan osakeyhtiön perustamisesta. Espoolainen toivoo voivansa auttaa hallinnollisissa tehtävissä ja vapauttaa etenkin toiminnanjohtajan aikaa johtamiseen.

Hjerp osallistui viime viikonloppuna Naiset golfaa -tapahtumaan. Golfbägi on jo hankittu, ja perheen vanhempi tytär saanee hänestä pikapuoliin toivomansa pelikaverin.

Golfliitolle tuli tarve etsiä talouspäällikkö, kun tehtävää yli viisi vuotta hoitanut Teemu Savolainen siirtyi uusiin haasteisiin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje