23.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][26]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf Digest digiaikaan - käy tutustumassa

Mikko Ilonen pääsi tutustumaan Golf Digest digiin etukäteen ja menevälle miehelle se on erinomainen vaihtoehto. Lehden lukeminen ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Kuva ja video Vesa Koivunen.

Golfpiste.com on ollut vuodesta 1997 maamme suurin ja johtava golfsivusto. Golf Digestin suomalaisen version toimittaminen alkoi kesällä 2007.

USA:ssa ilmestyvän emolehden tarina käynnistyi jo vuonna 1950 muutaman golfrriikin synnyttämänä. Lehti nousi alansa suurimmaksi ja nykyään sitä painetaan ympäri maailman 19 eri kielellä.

Golf Digest on Suomessakin noussut arvostetuimmaksi alan julkaisuksi ja se on tärkeä palanen Golfpisteen palvelukonseptissa. Tähän kuuluvat olennaisina verkkosivustomme sekä golfkentille tuottamamme palvelut ja ratkaisut, kuten myös laaja yritysten ja yhteisöjen golfkiertueiden järjestäminen.

Yhteinen missiomme on lehden perustajien tavoin lajin harrastamisen ja lajitietouden kasvattaminen, ihmisten innostaminen golfin pariin.

Tänään tuomme markkinoille Golf Digestin digiversion, joka avaa varsin ison uuden ikkunan olemassa olevaan materiaaliin: tekstiin, kuviin ja nimenomaisesti videoihin. Digiversion tarjoamat mahdollisuudet elävöittävät ja täydentävät lehden materiaalia.

Kun Tom Watsonin tai Butch Harmonin opetusarktikkelin kuva lähteekin liikkeelle videona, on menty melkoinen askel eteenpäin. Louis Oosthuizenin svingisarja painetussa lehdessä avautuu digiversiossa liikkuvina kuvina tavalla, joka pysäyttää useimmat lukijat kelaamaan kuvitusta edestakaisin ja hakemaan malleja omiin suorituksiin.

Tuoreimman numeron digiversiossa on myös upea kuvakavalkaadi Esa Mäkisen unohtumattomasta matkasta Nepaliin. Uskonpa hyvinkin, että artikkeli ja kuvat saavat monen golfarin miettimään Nepalia seikkailukokemuksena.

Haluamme tarjota kaikille suomalaisille golfareille mahdollisuuden tutustua Golf Digestin digilehteen veloituksetta. Toivomme ja uskomme että jäät koukkuun. Yksinkertaiset käyttöohjeet löydät osoitteesta digi.golfdigest.fi

Maaliskuun numeron jälkeen digiversio sisältyy Golf Digestin tilaukseen. Uutta on sekin, että kahdeksan lehden (+digilehden) lisäksi teemme neljä digitaalista Golf Digest Major -extranumeroa. Ensimmäinen niistä ilmestyy jo maaliskuun lopulla. Masters Tournamentin ennakko on tuhti luku-ja kuvapaketti, jonka avulla pääset tutustumaan taustoihin ja tunnelmaan jo hyvissä ajoin ennen kisan alkua.

Masters extran videohaastatteluissa mm. Mikko Ilonen kertoo kentästä, kokemuksistaan ja siitä, millaista oli kohdata Tiger Woods silmästä silmään kauden 2001 kilpailussa.

Uskomme vahvasti, että Golf Digestin digiuudistus on erittäin hyvä piristysruiske koko lajin kehittymiselle Suomessa. Tutustu lehteen ja sen digiversioon. Anna meille myös palautetta kokemastasi.

Jollet vielä ole tilaaja, on sinulla siihen nyt entistä perustellumpia syitä. Digiversion myötä pystyt lukemaan maailman suurinta golfalan julkaisua missä tahansa liikutkin.

Viikonlopun Golfmesssuilla esittelemme ja myymme Golf Digestin tuotepakettia. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme sekä lähipelirataan, jossa kiertuehuipuistamme kilpailevat mm. Mikko Korhonen, Peter Erofejeff, Kaisa Ruuttila sekä Elina Nummenpää.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (6 kpl)