18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Gillette näytti Tigerille ovea

Roger Federer saa parranajostaan edelleen rahaa, Tiger Woodsin tilipussi ohenee Gillletten sopimuksen purkaantuessa © Getty Images

Roger

Roger Federer ja Lionel Messi olivat Tiger Woodsin ohella päätähtiä parranajotuotteita markkinoivassa ”Gillette Champions” kampanjassa kolmen vuoden ajan. Procter & Gamble Co. yritys ilmoitti ennen joulua, että se lopettaa tämän markkinointitoimenpiteen, eikä jatka yhteistyötään Woodsin kanssa. Se pitää tallissaan edelleen Federerin, jääkiekkoilija Alex Ovechkinin ja amerikkalaisen jalkapallon tähden Derek Jeterin. Gofltähti ei kuitenkaan ole ainoa jolle sopimusrahojen maksaminen loppuu, mutta ehdottomasti nimekkäin kuitenkin. Saman kohtalon kokivat pienempää korvausta nauttineet jalkapallotähdet Henry Thierry sekä Kaka.

Tigerin jo aiemmin vuoden aikana hyljänneitä yrityksiä ovat myös Accenture, AT&T ja Gatorade. Woodsin pääyhteistyökumppaneihin kuulunut Buick vetäytyi jo aiemmin , siinä tapauksessa syynä oli selkeästi USA:n autoalaa ravistellut lama.

Vuonna 2010 Tiger ei voittanut yhtään kilpailua. Hänen odotetaan palaavan kisakentille helmikuuussa San Diegon pohjoispuolella Torrey Pinesin kentällä pidettävässä PGA Tourin kisassa.

Woods on voittanut ammattilaisiurallaan kaikkiaan 96 kilpailua.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje