[10][12]

Ervasti PGA:n mestaruuskilpailujen voittoon

Markus Ervasti on esittänyt laadukasta peliä Kytäjällä.

Kaikki kierrostansa Kytäjän South East –kentällä alle 70 lyönnillä pelanneen Ervastin lopputulos 54 reiän kilpailussa oli 205 lyöntiä eli kahdeksan alle par’in. Yhdessä Tuomas Sistosen kanssa torstain parhaan kierrostuloksen, 67, pelannut Jaakko Mäkitalo jäi Ervastista yhden lyönnin, sijoittuen toiseksi. Panu Kylliäinen oli kolmas, tuloksellaan 207. Kaikkiaan kahdeksan pelaajaa pystyi pelaamaan koko kilpailun vähintään par-tulokseen. Seniorisarjan voiton nappasi Jouni Laine kierroksillaan, 80-76-74. Kari Kivilompolo hävisi Laineelle kaksi lyöntiä. Timo Ervasti (236) oli kolmas. Marko Kuivasaari

Ervasti k&#228,rkeen Kyt&#228,j&#228,ll&#228,

Eiliseen tapaan hyvissä olosuhteissa pelattu Suomen PGA:n mestaruuskilpailuiden toinen kierros oli keskiviikkona Markus Ervastin heiniä. Hän pelasi tänään kilpailun toistaiseksi parhaan kierrostuloksen, 67 lyöntiä, ja nousi johtoon. Ervastin (-6) kanssa jaetulla kolmossijalla avauskierroksen jälkeen ollut Panu Kylliäinen löi toisella kierroksella 68 lyöntiä, ollen nyt lyönnin Ervastia jäljessä. Matti Meriläinen ja Jaakko Mäkitalo ovat jaetulla kolmossijalla, tilanteessa -3. Ensimmäisen kierroksen jälkeen johtopaikan jakaneet Joonas Granberg ja Heikki Mäntylä pelasivat keskiviikkona Kytäjän South Eastin par’issa ja tippuivat tässä vaiheessa sijalle T5 yhdessä Janne Martikaisen kanssa. Kaksi alle par’in oleva kolmikko on neljä lyöntiä Ervastin takana. Marko Kuivasaari

Granberg ja M&#228,ntyl&#228, johtavat PGA:n mestaruuskilpailuja avauskierroksen j&#228,lkeen

Kytäjän South East -kentällä pidettävän kilpailun kärkikaksikko Granberg ja Mäntylä (68) ovat lyönnin edellä jaetulla kolmannella sijalla olevia Markus Ervastia, Matti Meriläistä sekä Panu Kylliäistä. Kaikkiaan 11 pelaajaa onnistui pelaamaan tiistain kierroksensa vähintään par-tulokseen. Seniorisarjan johdossa on Kari Kivilompolo (74) kolmen lyönnin turvin ennen Tapani Saarentolaa.