28.5.–4.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][14]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Diana Luna selvään voittoon LET:illa

Eräs Maria Hjortin palkinnoista. Irlannissa palkinto on hiukan maltillisempi.

Riikka Hakkarainen pelasi kauden toisiksi parhaan turnauksensa Irlannissa.Ursula Wikström (75-73-70) pelasi viimeisen kierroksensa Irlannissa kaksi alle parin. Hänen yhteistuloksensa kolmelta kierrokselta oli kaksi yli parin. Sijaluku sunnuntaina parani 23 sijalla. -Toisen keskeytyksen jälkeen oli vähän hankalampaa, mutta muuten peli oli tänään ihan kelvollista. Pelasin muutenkin tänään vähän hyökkäävämmin kuin eilen ja sainkin muutamia pidempiä putteja sisään. Lyönti on vieläkin vähän off-tilassa, mutta parempaan päin tässä ollaan menossa, kertoi Wikström kierroksensa jälkeen. Toinen jatkoo päässyt suomalainen oli Rikka Hakkarainen (75-74-72), joka sijoittui lopulta jaetulle 35:nelle sijalle. Hakkarainen teki kierroksellaan neljä birdietä ja neljä bogia. Yhteistuloksekseen suomalainen sai viisi yli parin. -Useat keskeytykset hieman sotkivat rytmiä, mutta olen kierrokseeni kuitenkin ihan tyytyväinen, Hakkarainen kertasi kierroksensa jälkeen. Voitto Irlannista oli toinen Ladies European Tourilla Diana Lunalle. Viimeisellä kierroksellaan Luna teki neljä birdietä, eikä bogiakaan. Koko turnauksen aikana hän teki vain kaksi bogia. Voitostaan Luna kuittasi 75 000 euroa. Toista sijaa jakoivat Gwladys Nocera (68-72-69), Florentyna Parker (70-69-70) ja Sophie Gustafson (71-67-71). Irlannissa tehtiin peräti neljä hole-in-onea. Turnauksessa tehdyt holarit tuplasivat tällä kaudella LET:illa tehtyjen “ässien” määrän kahdeksaan.

Ursula Wikstr&#246,m ja Riikka Hakkarainen jatkoon Ladies European Tourilla

Lady in pink. Diana Luna jatkaa Irlannissa kisan kärjessä.Riikka Hakkarainen pelasi toisen kierroksensa tulokseen 74. Hakkrainen osui avauksillaan väyliin hyvin. Hän missasi vain kolme väylää. – Tuntuu, että olen lyönyt palloa ihan hyvin, mutta mitään parempaa ei siitä huolimatta kuitenkaan saa aikaiseksi. Olo on vähän kuin hakkaisi päätä seinään, kertoi Hakkarainen kierroksensa jälkeen. Hakkrainen on jaetulla 54:nellä sijalla. Ursula Wikström pelasi toisen kierroksensa yksi yli parin, tulokseen 73. Wikström jakaa 47:nettä sijaa. – Lyönti ei ole ollut ihan tikissään ja peli on ollut aikamoista taistelua molempina päivinä. Tänään peli oli jo parempaa kuin eilen, mutta vieläkään en päässyt oikein kunnon mestoille, vaikka jo hieman sentään pystyi hallitsemaan pallon lentoa, sanoi Wikström kierroksen jälkeen. Jenni Kuosa ja Anna-Karin Salmen karsiutuivat sunnuntain kierrokselta. Kisaa johtaa Portmarnocks Links –kentällä italaialainen Diana Luna, joka on tuloksessa seitsemän alle parin. Lyönnin päässä ovat Sophie Gustafson ja Melissa Reid. Kärjen osalta kisa on tasainen. Kolmen lyönnin sisällä on kahdeksan pelaajaa, joten voittajan ennustaminen on vaikeaa. Luna on voittanut kerran kahdeksanvuotisen LET-uransa aikana. Tällä kaudella hänen paras sijoituksensa on toinen tila. Gustafson on kuitenkin huomattavasti kokeneempi kuin Luna, hänen voittonsa varaan veikkaava ei ole uhkarohkea. Voittoja ruotsalaisella on pitkältä uralta LET:illa jo 13.

Suomalaisilla vaisu avaus Ladies European Tourilla

Irlannissa pelattavaa Ladies European Tourin kisaa johtaa kolmikko Maria Hjort, Julie Greciet ja Martina Erbel. He pelasivat ensimmäisen kierroksensa viisi alle parin. Ursula Wikströmin kierros sisälsi neljä birdietä, joiden vastapainoksi korttiin merkittiin kaksi tuplaa ja kolme bogia. Riikka Hakkarainenkin taiteili kaksi birdietä, yhden tuplan ja kolme bogia. Anna-Karin Salmen pelasi ensimmäisen kierroksensa neljä yli parin ja on jaetulla 86. sijalla. Kisan neljäs suomalainen on Jenni Kuosa, joka pelasi kierroksensa seitsemän yli parin ja on 119. Osa pelaajista on vielä kentällä, joten lisää tietoa myöhemmin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje