27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

otsikko

Antti Ahokas on saanut Hottentotin lisäksi yhteistyökumppanikseen myös Saipa:n.

Ahokas omaa vahvat juuret SaiPaan pelattuaan jääkiekkoa kolmen vuoden iästä aina kuusitoistakesäiseksi saakka, jolloin lajivalinta vei miehen täyspäiväisesti golfin puolelle. Hän on ollut koko ikänsä SaiPan intohimoinen kannattaja. Ahokas on luonnollisesti myös tuttu näky SaiPan kotiotteluissa Kisapuistossaja.

SaiPalla ja Ahokkaalla on paljon yhteistä sidosryhmistä alkaen. Yhteistyösopimuksen pituutta ei ole määritelty vaan se on voimassa toistaiseksi. Jatkossa Ahokkaan mailalaukkua koristaa SaiPan perinteikäs logo, jota Antti kantaa suurella ylpeydellä. Bägissä ovat jääkiekkoseuran lisäksi esillä mailamerkki PING sekä niinikään lappeenrantalainen, 17:ssa eri maassa toimiva Larox Oy.

Yhteistyö SaiPan kanssa muodostuu palveluiden vaihdosta. Logon näkyvyyden lisäksi Ahokas on käytettävissä SaiPan kotiotteluiden edustustehtävissä. Vastapainoksi SaiPa tarjoaa mahdollisuuden käyttää omia palveluitaan tarpeen mukaan.

Sopimuksen molemmat osapuolet ovat todella tyytyväisiä yhteistyön aloittamisesta. SaiPa on aina arvostanut omia kasvatteja niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Ahokas arvostaa SaiPaa yhteisestä historiasta ja tietää SaiPan tekemän seuratyön arvokkuuden.

Antti Ahokas siirtyi ammattilaiseksi syksyllä 2006 MM-kisojen jälkeen. Hän jäi ET:n karsinnoissa samana syksynä vain lyönnin päähän kunnon kortista. Vuoden jakso ammattilaisena on ollut 22-vuotiaalle nuorukaiselle melkoista koulua ja menoa. Challenge Tourin kiertämisen lisäksi hän pelasi kolme kertaa ET:n kisan. Jo ensimmäisessä, Johannesburg Openissa Antti oli hienosti 34:s ansaiten 7100 euroa.

Challenge Tourilla hän oli kolmasti kymmenen joukossa,paras sijoitus oli neljäs. ET:n karsinnoissa hän putosi toisessa vaiheessa.

-Vuosi oli raskas mutta opettavainen.Muutamaan otteeseen olin kisaamassa voitostakin, nekin tapaukset antoivat kokemusta. Pidin tarkoituksella kuukauden tauon lyömisestä, akut olivat tuon jälkeen taas ladattuina, Ahokas kertoo kuulumisistaan.

190-senttinen vasuri suuntaa tiistaina Thaimaahan harjoitttelemaan, hän elättelee toiveita siitä, että pääsisi toistamiseen mukaan Johannesburgin ET kilpailuun.

-Olen varasijalla, mutta mahdollisuuksia on. Pelaan kauden aikana enimmäkseen Challenge Tourilla, jonka seuraavat kisat lienevät helmikuussa Etelä-Amerikassa.

-Sinä aikana kun pidin lyömisestä taukoa treenasin paljon fysiikkaa. ”Kukkakeppimäiseen” olemukseeni on tullut viisi kiloa lisää painoa, Ahokas iloitsee.

Saipa:n omistajissa ja sidosryhmissä on paljon golfareita, kuuluisin näistä on luonnollisesti Jokerien maalinsuulla torjuva Jussi Markkanen joka pelasi aikoinaan golfia mm. juniorien maajoukkueissa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje