23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Peter Erofejeff himoaa toista perättäistä voittoaan Finnish Tourilla

Peter Erofejeffin peli-ilme on ollut todella vahva viimeiset viikot. Kuva Juha Hakulinen.

Lauri Ruuska ja Ossi Mikkola lähtevät kirittämään Erofejeffiä.

Espoo Ringside Golfia edustava Peter Erofejeff (-6) lähtee kärjestä Audi Finnish PGA Golf Tourin Peuramaan osakilpailun päätöspäivään. Hän johtaa kilpailua yhden lyönnin turvin ennen Tarinagolfin Lauri Ruuskaa (-5). Nurmijärven Golfklubin Ossi Mikkola ja Katinkulta Golfin Matti Meriläinen (-4) jakavat kolmatta sijaa.

Lauantaina tuloksen 70 pelannut Erofejeff sai kierrokselleen mahdollisimman synkän alun, kun kahdelle ensimmäiselle reiälle tuloskorttiin merkattiin bogeyt. Kokenut pelimies ei siitä kuitenkaan hämmentynyt.

”Vaikka aloitin parilla bogeylla, pysyin silti viileänä, mikä on nykyään minun mottoni. Pääsin kierroksen edetessä paremmin peliin sisään, ja tänään oli lyömisen puolesta parempi päivä verrattuna eiliseen. Olin enemmän hereillä”, Erofejeff kertoi.

”Muutama putti olisi voinut mennä ehkä enemmän sisään, sanotaan että greenien lukemisen kanssa oli vähän ongelmia. Mutta kaikin puolin oli hyvä päivä, peli oli ihan hallussa. Se on aina positiivista.”

Toista perättäistä Finnish Tour -voittoaan metsästävä Erofejeff lähtee lauantain kierrokselle kieli keskellä suuta. Erofejeff tietää, ettei hänellä ole varaa jäädä ihailemaan samassa ryhmässä pelaavan Ruuskan pitkiä lyöntejä.

”Siinä voi tulla pupu pöksyyn. Nyt pitää pystyä pelaamaan omaa peliä. Tämä on hyvää treeniä itsellekin, kun pääsee tuollaisen pommittajan kanssa pelaamaan. Siinä omassa pelisuunnitelmassa pysyminen on tällä hetkellä tärkeintä, ja tämä kilpailu on taas hyvä etappi matkalla eteenpäin”, Erofejeff kiteytti ajatuksensa.

Perjantain kierroksella pelattiin kokonaisuudessaan hyvätasoista golfia, ja kuusi pelaajaa onnistui rikkomaan 70 lyönnin rajan. Cut-raja oli +7. Päätöskierrokselle selvisi 40 pelaajaa.

Lauantaina pelit alkavat kello 8.00.

Lähde: Finnish Tourin tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje