7.5. – 14.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kuusinkertainen PGA Tour -voittaja loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa

Toisen polven Presidents Cup -pelaaja Bill Haas oli matkustajana autossa, jonka kuljettaja menehtyi.

Tällä vuosikymmenellä kuusi kilpailua Yhdysvaltain kiertueella voittanut Bill Haas on ollut osallisena pahassa autokolarissa. Onnettomuus tapahtui tiistai-iltana hieman ennen puoli seitsemää Pacific Palisadesissa Kaliforniassa.

Auton, jonka matkustajana Haas oli, kuljettaja menehtyi onnettomuuspaikalla. Kolari tapahtui vain muutamien kilometrien päässä Riviera Country Clubilta, jossa hänen oli määrä startata torstaina alkavaan Genesis Open -turnaukseen.

Haas, 35, ja toisen kolarissa olleen auton kuljettaja, 50-vuotias nainen, vietiin Los Angelesin pelastuslaitoksen raportin mukaan sairaalaan vakavasti loukkaantuneina. Golf Digest -lehden lähteen mukaan Haas ”ei voi hyvin”, mutta hänen tilansa kerrottiin olevan vakaa.

Pelaajan manageritoimisto Player Agency Group ei ole vielä antanut tiedotetta tapahtuneesta julkisuuteen.

Etelä-Carolinassa asuvan Bill Haasin kovin saavutus on Tour Championshipin voitto syyskuulta 2011. Haas nousi näkyvästi lehtien otsikoihin vuoden 2010 alussa, jolloin hän otti ensimmäisen voittonsa PGA Tourilla tuloksella, joka alitti parin 30 lyönnillä. Uusinnassa Haas on ollut viisi kertaa, näistä kolme on päättynyt hänen voittoonsa. Paras major-sijoitus on U.S. Openin viides tila viime kesäkuulta.

Toisen polven kiertueammattilaisen isä Jay Haas on voittanut urallaan yhdeksän kisaa PGA Tourilla. Hän oli myös sen Presidents Cup -joukkueen kapteeni, jossa Bill pelasi vuonna 2015. Bill Haas on kuulunut USA:n Presidents Cup -joukkueeseen kolmessa haasteottelussa.

Myös Haasin veli Jay Jr. ja setä Jerry ovat pelanneet PGA Tourilla.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje