23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tali myy alkavalle kaudelle 20 kausijäsenyyttä

Kausijäsenyys antaa täydet jäsenen oikeudet. Kuva Lassi Pekka Tilander

Helsingin Golfklubi reagoi muuttuneeseen markkinatilanteeseen tarjoamalla uuden pelioikeusvaihtoehdon.

Nopeasti muuttuva markkinatilanne on saanut lähes kaikki kenttäyhteisöt trimmaamaan tuotevalikoimaansa jäsenyyksien ja pelioikeuksien osalta.

Tämä koskee myös seurapohjaisia kenttiä, joista merkittävimmän käännöksen on tehnyt Espoon Golfseura. EGS on muutamassa vuodessa avannut perinteisen jäsenyys-ja vuosipelioikeuden rinnalle runsaasti huokeampia, rajoitetun pelioikeuden tarjoamia paketteja.

Helsingin Golfklubi avaa osaltaan uuden aikakauden jäsenhankinnassaan. Kaudelle 2018 se tuo markkinoille 20 kausijäsenyyttä, jotka antavat täydet jäsenen oikeudet ajanvaraukseen, pelaamiseen, harjoitusalueiden sekä sisäharjoittelutilan käyttöön.

”Meidän täytyy seurata trendejä ja pystyä tarjoamaan sellaisia palveluita, joita nykyinen jäsenkuntamme sekä jäsenyyttä harkitsevat haluavat”, perustelee uutta linjausta HGK:n tuore golftoimen johtaja Lauri Gulin.

EGS on pyrkinyt katkaisemaan jäsenmääränsä laskun uusilla tuotteilla ja aggressiivisella hinnoittelulla.

Kausijäsenyyden hinta on 1 550 euroa. Normijäsenyys HGK:ssa edellyttää edelleen 5 100 euron liittymismaksua. Jäsen- ja pelikausimaksu ovat vuonna 2018 aikuisjäseneltä yhteensä 960 euroa.

”Taliin pääsee nykyään normijäseneksi ilman odotusaikaa”, Gulin mainostaa viitaten pitkään 80-luvun lopulla käynnistyneeseen ajanjaksoon, jolloin jäsenhakemuksen jättäneet saivat odottaa jopa 15 vuotta kutsua liittyä seuran jäseneksi.

Espoon Golfseuran jäsenyyttä jonotti parhaimpina vuosina noin kaksi tuhatta ihmistä, liittymismaksu oli 3 000 euroa. Liittymismaksusta on Espoossa käytännössä luovuttu.

Myös Aura Golfin jäsenyyttä Turussa joutui lajin kovimpina kasvuvuosina jonottamaan. Liittymismaksu on pudonnut 3 300 eurosta 2 000 euroon.

HGK:sta ja EGS:sta poiketen AG ei tarjoa kausijäsenyyttä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje