21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Suomi - golfkiertueiden maa

Tawast Golfissakin voi pelata Finnair Mastersia, kuten kaikilla Suomen kentillä. Kuva: Tawast Golf

Audi Golf Tour

Audi Golf Tour on yli 25-vuotiaille tasoituksensa lähelle kymppiä pudottaneille pelureille. Tarkka tasoitusraja on 12,4. Kilpagolfhengen mukaisesti miehet pelaavat valkoiselta tiiauspaikalta ja naiset siniseltä. Ensimmäinen osakilpailu on kesäkuun viides päivä Aura Golfissa. Lisäjännitystä tuo neljän viimeisen osakilpailun eclectic. Parhaan eclectic-tuloksen pelannut voittaa kahden hengen lennot Helsingistä Belekiin ja takaisin.

Nordea Suomi Golf

Nordea Suomi Golfia kisataan yhteensä 136 viikkokilpailussa 17 eri kentällä. Elokuussa pelataan kuusipäiväinen kiertue. Kiertuetta pelataan ympäri Etelä-Suomea, muun muassa Vihdissä ja Talmassa. Kilpailun finaali pelataan elokuun puolivälissä Vierumäellä. Kilpailu on alkanut jo joillakin kentillä.

Golf Center Mid Tour

Kiertue on Suomen golfliiton Mid-toimikunnan hallinnoima kiertue on tarkoitettu kaikille yli 35-vuotiaille mies- ja naispelaajille. Mid Tourilla on kaudella 2010 yhteensä kuusi osakilpailua, joista ensimmäinen pelataan jo tänä viikonloppuna. Kiertue päättyy syyskuussa. Osallistujien maksimitasoitus miehillä on 12 ja naisilla 15.

Ilmarinen Ladies & Gentlemen Tour

Ladies & Gentlemen on uusi parikiertue vuonna 1960 tai sitä ennen syntyneille. Kilpaa pelataan mies-, nais- tai sekaparein. Kilpailumuotona on best ball -pistebogey, 75 % tasoituksin. Osakilpailuja on yhteensä viisi, kiertueen avaa Aurinko Golfin osakilpailu 6. kesäkuuta. Finaali pelataan Turkin Belekissä.

Finnair Masters Challenge

Finnair Masters Challenge on koko maan kattava viikkokilpailu, jossa pelataan 4/5 tasoituksin. Viikkokilpailuun on mahdollista osallistua viikon kaikkina päivinä. Kiertue starttaa kesäkuun seitsemäntenä päivänä ja kestää elokuun 15. päivään saakka. Kietueella on vain yksi henkilökohtainen sarja, jonka kolme parasta saavat kutsun Finnair Mastersin pro-amiin. Kiertueella on mahdollista pelata myös joukkuekilpailua.

Ilari Ceder

Audi Golf Tour

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje