11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Pelaa itsesi Portugaliin

Naisten golftapahtumissa pelataan rennolla ja iloisella mielellä.

Naiset pelaavat mielellään keskenään. Lady-golfarit myös usein toivovat lisää heille suunnattuja, laadukkaita tapahtumia. Tänä kesänä Suomessa alkaa uusi, naisille suunnattu ja suunniteltu kiertue, Vichy Ladies Golf Tour.

Vichy Ladies Golf Tourin ensimmäinen osakilpailu pelataan tulevana sunnuntaina Kultaranta Golfissa, Naantalissa. (Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!) Seuraavat neljä osakilpailua järjestetään kesä – ja heinäkuun aikana. Pelipaikkoina ovat upeat ja suositut kentät Kytäjä, Lakeside, Tahko ja Master. Kiertueella pelataan pistebogeyta ¾-tasoituksin.

Jokaisessa osakilpailussa on upeat palkinnot. Mitä useampaan kilpailuun osallistuu, sitä suurempi mahdollisuus on päästä syksyn finaalimatkalle. Jokaisen osakilpailun ykkönen kutsutaan Aurinkomatkojen järjestämälle pelimatkalle Portugaliin.

Normaalin 18 reiän kilpailun lisäksi tapahtumissa on paljon hauskoja erikoiskilpailuja. Mm. Anna-lehden reiältä voittaa kesän kuohuviinit sekä korkokengät. Skannon reiältä taas voi voittaa sisustussuunnittelijan kotiinsa.

Kiertueen pääsponsori lupaa jokaiselle pelaajattarelle upean osallistumispalkinnon, joka sisältää mm. Vichy-kosmetiikkasarjan tuotteita. 55 euron kilpailumaksu sisältää pelimaksun ja laadukkaan give away –paketin lisäksi aamukahvin ja lounaan.

Mikäli joku pelaajatar onnistuu tekemään jossain Vichy-kilpailussa hole in onen, hän saa palkinnoksi Audi A3 Sportbackin!

Ota ystävä mukaan tutustumaan lajiin

Vichy Ladies Golf Tourille voi osallistua myös vaikkei vielä pelaisikaan golfia. Kunkin kilpailukierroksen aikana kyseisellä kentällä järjestetään opetusta naisille, joilla vielä ei ole greencardia. 3-4 tunnin kurssin aikana osallistujat saavat prolta perehdytyksen lajin saloihin. Välineet saa lainaksi kentältä.

Myös lajiin tutustuvat saavat osallistumismaksullaan opetuksen lisäksi Vichyn tuotepaketin, aamukahvin, lounaan sekä osallistumisen palkintojenjakotilaisuuteen.

Nyt kannattaa houkutella mukaan ystävättäret, joita golfkärpänen ei vielä ole puraissut!

Vichy Ladies Golf Tourin sivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje