16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Mickelson lähdössä baseball-seuran omistajaksi

Phil Mickelson chippasi 50 000 dollaria First Book -hyväntekeväisyysjärjestölle Denver Broncosin ja San Diego Chargersin välisessä ottelussa.

Amerikkalaisten suurelle suosikille Phil Mickelsonille ensimmäinen kosketus stadiongolfiin ei ollut paras mahdollinen. Broncosin ja Chargersin välisen ottelun ”KPMG Chip4Charity” –tapahtumassa hän chippasi hyväntekeväisyyslyöntinsä hieman pitkäksi, mutta keräisi kuitenkin 50 000 dollaria First Book –kampanjaan. Varoilla ostetaan uusia kirjoja lapsille ja näin pyritään kehittämään lukutaitoa. Ja vaikka Philin chippi ei onnistunut aivan nappiin, rahoilla saadaan ostettua 20 000 kirjaa.

Mikäli Mickelson olisi osunut maalialueelle piirrettyjen ympyröiden sisälle, rahaa olisi kertynyt 100 000 dollarista jopa miljoonaan. Yleisö puhkesi sekä kannustuksiin että buuauksiin, kun pallo lipui rinkien ulkopuolelle.

”Mielestäni löin hyvän lyönnin, mutta ilmeisesti adrenaliinia oli kertynyt vähän liikaa, kun se valahti pitkäksi”, kommentoi Mickelson.

Tällainen golftapahtuma stadionilla oli Mickelsonille ensimmäinen.

Golfarille täpötäydellä jalkapallostadionilla esiintyminen on ainutlaatuinen kokemus. Tämän myönsi myös <a href=Phil Mickelson median pyörityksessä." src="/wp-content/uploads/2012/10/12101614582407.jpg" width="505">

Golfarille täpötäydellä jalkapallostadionilla esiintyminen on ainutlaatuinen kokemus. Tämän myönsi myös Phil Mickelson median pyörityksessä.

”Uskomaton juttu, jota ei golfissa normaalisti koe. TPC Scottsdalen 16. reikä ei ole mitään tähän verrattuna. Oli huikeaa nähdä oma kuvansa Jumbotronilla lyöntiin valmistautuessa”, kuvaili Mickelson tunnelmiaan.

San Diegon on Mickelsonin kotikaupunki ja hänen uskotaan liittyvän mukaan liikemiesryhmään, joka osti elokuussa baseballin San Diego Padres –seuran.

”Tilanne näyttää lupaavalta ja toivottavasti meillä on lähipäivien aikana jotain kerrottavaa”, kommentoi Mickelson.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje