[11][15]
Tapahtumat

Heikki Koski paras Kultarannassa

Heikki KOski voitti Kultarannassa ja sai kutsun finaaliin.

Helsingin Golfklubin Heikki Koski teki kannattavan matkan pääkaupungista Naantaliin, tuloksena oli Finnmatkat World Tourin toisen osakilpailun, Thai Openin voitto.

Heikin tulos modifioidulla pistebogilla pelatussa kilpailussa oli 9 pistettä. Heikki sai kutsun syksyllä Teneriffalla pelattavaan World Tour finaaliin.

Kilpailun kakkoseksi pelasi Aurinko Golfin Mika Nieminen pistein 7. Kolmas oli Aura Golfin Pasi Peltonen viidellä pisteellä. Kaikkiaan 17 pelaajaa selvitti kierroksensa vähintään nollalla pisteellä. Modifioidussa pistebogissahan pelaaja saa nettoalbatrossista 8 plus pistettä, eaglesta 5, birdiestä 2, par antaa 0 pistettä, bogi miinus yhden pisteen ja kaikki sitä suuremmat miinus 3 pistettä.

Kaikki tulokset löydätte alla olevan linkin takaa. Myös kisan kuvagallerian löydätte linkin takaa.

Erikoiskilpailuja pelattiin kaikkiaan neljä, tässä niiden voittajat:

# Reikä 4, Fondberg lähimmäs lippua, palkintona kesän kuoharit: Jukka Koski, 49cm # Reikä 6, Frezza lähimmäs lippua, palkintona kesän Frezzat: Kalle Sadonoja, 2,56m # Reikä 9, GAS pisin drive, palkintona tähtäystikut: Ismo Puolamäki, pituus lyöjän mukaan 320m… # Reikä 13, Sun Mountain lähimmäs lippua, palkintona Sun Mountain bägi: Pasi Peltonen, 38cm

Kultarannan kenttä oli fantastisessa kunnossa, samoin sää oli mitä mainioin golfin pelaamista ajatellen. Runsas palkintopöytä, laadukkaat give awayt sekä Kultarannan ravintolan taikomat Thai-ruoat takasivat jälleen mahtavan golfpäivän ja pelaajien viihtymisen.

Palaute Otamme mielellämme palautetta vastaan tapahtumasta! Palautelomakkeen löydätte klikkaamalla tätä linkkiä.