9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Audi kutsuu Winter Golfiin

Kalle Väinolä (oik.) opasti kesällä jääkiekkoilija Sami Lepistölle GameBookin käyttöä. Laitteeseen rekisteröityneet harrastajat voivat osallistua viikonloppuna Audi quattro Winter Golfiin.

Kalle

Kilpailuun voivat osallistua kaikki GameBookiin rekisteröityneet golfarit, jotka syöttävät tuloksensa GameBook iPhone -applikaatioon. Applikaation voi ladata Applen AppStoresta veloituksetta.

”On harvinaista, että Suomessa pystyy pelaamaan golfia vielä joulukuussa. Halusimme Audin kanssa hyödyntää tämän upean mahdollisuuden ja järjestää viikonlopun mittaisen kilpailun kaikille suomalaisille. Ne onnekkaat, jotka ovat jossain auringon lämmössä voivat osallistua kilpailuun ympäri maailman,” ohjeistaa GameBookin perustaja Kalle Väinölä.

”Näin talven alla on syytä kiinnittää huomiota vaihtuviin ajo-olosuhteisiin ja sen takia myös tämä kilpailu pelataan Audi quattro -teemalla. Viikonlopun peleissä ei tarvitse olla hampaat irvessä, sillä palkintoja jaetaan sekä hyvistä että hieman tahmeasti sujuneista peleistä,” kertoo Audin johtaja Petri Aarnio.

”Nyt on hyvä syy kaivaa mailat varastosta vielä kerran tämän vuoden aikana,” Väinölä kehottaa.

Voittokategoriat paljastetaan viikonlopun jälkeisenä maanantaina.

Audi quattro Winter Golf -kilpailuun osallistuminen edellyttää vain, että kilpailukierros rekisteröidään GameBookilla joko puhelimen tai nettisivujen (http://www.golfgamebook.com/) kautta Suomeen rekisteröidyllä tilillä. Kilpailun säännöt löytyvät osoitteesta www.gamebook.fi.

Lisätietoa: www.gamebook.fi Kalle Väinölä, perustaja ja toimitusjohtaja, GameBook Finland Puhelin: +358 400 955 955, kalle@golfgamebook.com

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje