[6][5]
Oma peli

Rantanen ja Pitkälä niukasti mitalitaistelun ulkopuolelle speedgolfin MM-joukkuekilpailussa

Suomalaisten jalat alkoivat jo painaa tiukassa kisarytmissä.

Mikko Rantasen ja Jari Pitkälän muodostama kaksikko sijoittui viidenneksi Turning Stone Resortissa New Yorkissa tiistaina pelatussa Speedgolf Team World Cupin karsinnassa.

Rantanen ja Pitkälä jäivät neljännestä eli viimeisestä shoot outiin oikeuttaneesta sijasta vain 40 sekunnin päähän.

”Pieni pettymys, kun tavoitteeseen ei päästy. Jari veti tänään hyvin: birdiet rei’ille 1, 4 ja 12 ja muutama hyvä par-pelastus”, henkilökohtaisen MM-kilpailun maanantaina voittanut Rantanen jakoi tunnustusta pelikumppanilleen.

”Itse en ollut yhtä skarppi kuin eilen. Molemmilla alkoi jalat jo painaa.”

Suomalaiset pelasivat karsinnan toiseksi parhaan (72) tuloksen, mutta juoksu sujui vajaan kahdeksan minuuttia hitaammin kuin karsinnan voittaneilla, Ison-Britannian Chris Beniansilla ja George Boxallilla.

Speedgolf Team World Cupin voitti lopulta yhdysvaltalaiset Steve Vancil ja Eri Crum.