23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Oma peli

Golfpisteen Pörssi on hintatietoisen harrastajan suosittu kauppapaikka

Kyllä löytyy. Golfpisteen Pörssissä tarjonta on monipuolista ja laajaa.

Uuden kauden alku avaa hyvän tilaisuuden tehdä onnistuneita hankintoja.

Mietitkö vielä sopivaa kenttää alkavan kauden peleille, vai onko suunnitelmissasi kenties vaihtaa draiveria tai rautamailoja? Siinä tapauksessa sinun kannattaa suunnistaa Golfpisteen Pörssiin ja tehdä löytöjä.

Pörssissä on tällä hetkellä 377 ilmoitusta, joissa tarjotaan vuokralle pelioikeuksia kaudelle 2019. Valikoima on laaja ja monipuolinen. Esimerkiksi Yyteri Golfiin myynnissä on koko kauden pelioikeus 400 eurolla ja nelosella alkavia pelioikeuksia on saatavana myös Annilaan, Kuortaneelle, Paraisille, Iittiin, Saloon sekä Ähtäriin.

Hintahaitarin toisesta päästä löytyy muun muassa Sarfvikia, Tapiolaa, Masteria sekä Vuosaarta. Tarjolla on lisäksi eri puolilla maata oleville kentille yksittäisiä pelilippuja tai lippupaketteja. Muista myös laajentaa etsintöjäsi Golfpisteen Verkkokauppaan, jonka valikoima on aina vain kattavampi.

Entä onko mielessäsi ollut hankkia osake Lakesidestä, Kullosta, Suur-Helsingin Golfista tai vaikkapa TarinaGolfista? Katso ensin, mitä Pörssissä on tarjolla ja vilkaise samalla kaikki muutkin 144 ilmoitusta myynnissä olevista golfosakkeista.

Yksi Golfpisteen Pörssin suosituimmista osastoista on vuodesta toiseen ollut välineet. Listoilla on mailoja tutuilta valtamerkeiltä, kuten Pingiltä, TaylorMadelta, Titleistiltä, Callawaylta, Cobralta ja Mizunolta. Titleistin AP2-raudat herättävät aina kunnioitusta: esimerkiksi Jyväskylässä on myynnissä 450 eurolla uudenveroiseksi mainittu regular-setti kokoonpanolla 4-PW.

Hyviä löytöjä voi tehdä myös sateenpitävistä kantobägeistä tai kokonaisista hyvin pidetyistä aloittelijan seteistä.

Starttaa uuteen kauteen Golfpisteen Pörssin ja Verkkokaupan kautta – saatat tehdä peliurasi onnistuneimmat kaupat jo tänään!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje