Ajanvarauksen uusi aikakausi on alkanut – Golfpiste Teetime on avattu - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][32]
KilpailuaSuomalaista
Oma peli

Ajanvarauksen uusi aikakausi on alkanut – Golfpiste Teetime on avattu

Golfpiste Teetimen monipuoliset hakuominaisuudet tuovat kenttien lähtöajat ja erikoistarjoukset golfarin ulottuville.

Golfareiden upouusi ajanvarauspalvelu Golfpiste Teetime on avattu. Palvelun kautta pelaajat voivat varata peliajan lähes kaikille Suomen golfkentille. Tiiaikoja voi hakea ja varata kaikilta maamme NexGolf-kentiltä, joita on tällä hetkellä noin 120 kappaletta.

Käytä ja kokeile Golfpiste Teetime -palvelua

Golfpisteen ja NexGolfin yhteistyössä toteuttama palvelu helpottaa merkittävästi vapaiden tiiaikojen löytämistä. Sujuva ja monipuolinen käyttöliittymä tekee varaamisen käteväksi pelaajalle, ja tuo näkyvästi tarjolle sekä varausten hinnat, äkkilähdöt että ennakkomaksajan etuhinnat.

Golfpiste Teetimessa pelaaja voi hakea vapaita peliaikoja monilla eri kriteereillä. Varaaminen ja maksaminen onnistuvat saumattomasti yksillä tunnuksilla, kun Golfpiste-tili ja NexGolf-tili on kerran linkitetty.

”Vapaiden tiiaikojen löytäminen laajasti on ollut aiemmin melko hankalaa. Golfpiste Teetime tarjoaa pelaajille ratkaisun tähän keskeiseen ongelmaan ja samalla kentille loistavan markkinapaikan. Uskon suomalaisten golfareiden ottavan palvelun nopeasti käyttöön ja ehkä vaikuttuvankin sen ominaisuuksista”, Golfpisteen liiketoimintajohtaja Sami Markkanen sanoo.

”Kaksi golfalan isoa, merkittävää toimijaa on lyönyt viisaat päänsä yhteen, ja pystymme nyt tarjoamaan golfareille entistä paremman palvelun. Samalla palvelu parantaa kenttien green fee -myynnin näkyvyyttä. Vieraspelaajien houkuttelu on kentille entistä tärkeämpää ja vapaiden peliaikojen ja lähtöaikatarjousten parempi esiin tuominen on sekä kentän että pelaajan etu”, toteaa NexGolfin liiketoimintajohtaja Visa Poropudas.

Sami Markkanen kuitenkin korostaa, että palvelu on vielä beta-vaiheessa ja että vasta palvelun laajamittaisempi käyttö voi paljastaa sellaisia käytettävyyteen liittyviä ongelmia, jotka eivät ole tulleet testausvaiheessa esiin.

”Kannustamme golfareita antamaan rohkeasti palautetta. Palvelun kehittäminen jatkuu julkaisun jälkeen katkeamatta, ja Golfpiste Teetimeen tuodaan kauden aikana käytettävyyttä entisestään parantavia ominaisuuksia sekä uusia palveluja.”

Anna palautetta Golfpiste Teetime -palvelusta

Golfpiste Teetimesta keskustellaan myös Golfpiste Podcastin uusimmassa jaksossa, jonka voit kuunnella alta.

Golfpiste Podcast · #117 – Huippuonnistumisia, comebackeja ja vahvoja pakaroita – Ajanvarauksessa alkoi uusi aikakausi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje