Väki vähenee ja pidot paranee – LPGA Tourin reikäpelikisoissa jäljellä enää neljä parasta - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Väki vähenee ja pidot paranee – LPGA Tourin reikäpelikisoissa jäljellä enää neljä parasta

Lilia Vu on tehnyt selvää jälkeä jokaisesta vastustajastaan tähän mennessä. Kuva: Getty Images

Eurooppalaispelaajat tippuivat kisasta ennen sunnuntain mitalipelejä.

LPGA Tourin reikäpelimestaruusturnauksen aloittaneista 64 pelaajasta on jäljellä enää neljä parasta. Sunnuntain semifinaaleihin selvisivät Korean Eun-Hee Ji, Japanin Ayaka Furue sekä Yhdysvaltojen Andrea Lee ja Lilia Vu.

Lauantaiaamuna pelatuissa ensimmäisissä reikäpelikaavion otteluissa ei nähty mitään suurempaa draamaa. Matilda Castrenin lohkosta jatkoon selvinnyt Allisen Corpuz joutui Lilia Vun käsittelyyn, ja Vu voitti lopulta selkeästi 4&3. Vu on ainoa nainen, joka on voittanut kaikki viisi pelaamaansa matsia.

Iltapäivällä pelattiin huipputasaiset neljännesfinaalit, joissa peräti kolmessa ottelussa jouduttiin hakemaan ratkaisua jatkoreikien kautta. Pisimmän päivätyön joutui tekemään Ayaka Furue, joka kukisti Englannin Jodi Ewart Shadoffin vasta 22. reiällä.

Tämä vaihe oli myös ruotsalaisen Madelene Sagströmin hyvin sujuneen turnauksen päätepiste, kun hän hävisi tylyin 7&6-lukemin Eun-Hee Jille.

Kaikki jatkorei’ille venyneet ottelut toivat ylimääräistä rasitusta pelaajille, jotka ovat muutenkin äärimmäisen kovilla Las Vegasin helteissä. Pitkän päivän jälkeen viilennys teki varmasti hyvää.

”Tämä on ollut pitkä päivä. Nyt vaan takaisin kämpille, kylmä suihku, rentoutuminen ja valmistautuminen huomiseen. Huomenna pitää olla taas valmiina pelaamaan”, Furue kertoi suunnitelmistaan LPGA Tourin verkkosivuilla.

Sunnuntain semifinaaleissa Ji kohtaa Leen, ja Furue pelaa Vu’ta vastaan.

Lähetys semifinaaleista käynnistyy 20.45 Viaplayssa ja V Sportin kanavilla. Finaalia ja pronssimatsia voi seurata yön pikkutunteina 1.30 alkaen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje