23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ecco Tour - Kilpagolf

Tuomas Salminen ja Jonatan Jolkkonen kaksoisjohdossa Keimolan Nordic Liiga -kilpailussa

Tuomas Salminen taiteili itsensä kärkipaikalle.

Hurjana puhaltanut tuuli piti tulostason varsin maltillisena avauspäivänä.

Pohjoismaalaiset golfammattilaiset olivat tiukassa testissä Keimola Golfin Saras-kentällä torstaina käynnistyneessä Audi Finnish PGA Golf Tour Championshipissä. Kova ja puuskittainen tuuli piti pelaajat varpaillaan, ja väylien sivustat tulivat tutuiksi useille pelaajille päivän aikana. Päivän päätteeksi Tuomas Salminen ja Jonatan Jolkkonen löytyivät tuloslistan kärjestä tuloksessa -2.

Aamun neljännessä ryhmässä pelannut Salminen pääsi pelaamaan suuren osan kierroksestaan suhteellisen rauhallisessa säässä, ja hän otti siitä hyödyn irti.

”Ensimmäiset reilut 9 reikää olivat hyviä lyöntejä, mutta lopussa en ollut enää niin terävänä. Toki tuulikin yltyi siinä vaiheessa jo. Mutta onneksi sain jonkinlaisen tuloksen taiottua kasaan”, 7 birdieä ensimmäiseen 12 reikään tehnyt Salminen kertoi.

Salmisen rinnalle kärkipaikkaa jakamaan noussut Jonatan Jolkkonen oli tyytyväinen päivän urakkaansa.

”Tuulen kanssa piti olla todella hereillä ja sijoitella palloa oikeisiin paikkoihin. Peli oli tänään välillä hyvää ja välillä piti vähän raapia sitä hommaa kasaan. Tulokseen pitää kuitenkin olla tyytyväinen”, Jolkkonen muistutti.

Iltapäivällä näytti siltä, että useilla pelaajilla oli mahdollisuus nousta kilpailun kärkipaikalle, mutta pelaaja toisensa jälkeen sortui virhearviointeihin ja vinoihin lyönteihin Saraksen paikoin kapeilla väylillä. Väylien varsilla vapaaehtoispohjalta töissä olleet forecadddiet olivat torstaina kullan arvoisia, kun palloja etsittiin väylien laitamilta.

Salmisen ja Jolkkosen ohella Aleksi ja Erik Myllymäki (-1), sekä Henri Satama, Linus Väisänen, Juho Kurikka, Niclas Hellberg ja Dominic Jones (par) kuuluivat avauspäivän suomalaisonnistujiin.

Kilpailu jatkuu perjantaina.

Lähde: Tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje