11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ecco Tour - Kilpagolf

Suomalaisilla hyvin pullat uunissa Keimolan Nordic Liiga -kilpailussa

Erik Myllymäki nautti perjantain onnistumisistaan.

Erik Myllymäki ja Niclas Hellberg lähtevät jaetulta toiselta sijalta päätöspäivään.

Ruotsin William Nygård (-6) otti komennon Audi Finnish PGA Golf Tour Championshipin toisena kilpailupäivänä Keimola Golfissa. Hän pelasi Saras-kentän uuden kenttäennätyksen 64 lyöntiä. Suomalaisten menestystoiveet Nordic Liigaan kuuluvassa kilpailussa lepäävät toista sijaa jakavien Erik Myllymäen ja Niclas Hellbergin (-4) harteilla.

Hellbergin kanssa samassa ryhmässä pelannut Nygård tehtaili kierroksensa aikana seitsemän birdieä ja vain yhden bogeyn. Kierroksen kruunasi 18. reiällä uponnut eaglechippi.

”Pelasin tänään hyvin, ja etenkin draivaaminen oli hyvää. Upotin myös muutaman onnekkaan putin ja todella onnekkaan chipin tuossa viimeisellä reiällä”, Nygård myönsi.

Kärkimies lähtee lauantain kierrokselle hyvillä mielin, sillä perjantain onnistumiset ruokkivat itseluottamusta.

”Lähden pelaamaan huomenna samanlaista golfia kuin tänäänkin.”

Erik Myllymäki on ollut tällä kaudella enemmän ja vähemmän tuuliajolla pelinsä kanssa, mutta perjantaina Nokia River Golfin mies näytti osaamistaan. 69 lyönnin kierros nosti hänet jakamaan toista sijaa, ja hänellä on hyvä lähtötilanne lauantaille.

”Tänään oli paljon greeniosumia, mikä on harvinaista tälle kaudelle. Tuohon loppuun tuli pari bogia, siinä oli vähän huonoja ajatuksia. Mutta hyvää peliä oli kaiken kaikkiaan. Tästä on hyvä lähteä huomiseen”, Myllymäki iloitsi.

Muista suomalaisista Jonatan Jolkkonen (-2) on viidentenä, Eetu Isometsä ja Rasmus Karlsson (par) jakavat yhdeksättä sijaa ja Aleksi Myllymäki, Miro Veijalainen, Mikael Salminen ja Tuomas Salminen ovat jaetulla 13:lla sijalla tuloksessa +1.

Lauantain pelit käynnistyvät kello 7.30. Kärkiryhmä starttaa kierrokselle 10.26. Kilpailun voittajalle on luvassa 7200 euron shekki, joten päätöspäivän peleissä riittää reilusti panosta.

Lähde: Tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje