[14][27]

[14][27]
Ecco Tour - Kilpagolf

Juuso Kahlos jatkoi birdien takomista ja otti kauden parhaan sijoituksensa Nordic Liigassa

Kahlos onnistui mainiosti Bråviken Openin päätöskierroksella. Kuva: Kelly Cartner

Nordic Liigan kilpailu muodostui varsinaiseksi birdiekoneiden taisteluksi.

Kahlos pelasi eilen huikean 11 birdien kierroksen, jonka johdosta hänellä oli tänään hyvät asetelmat kamppailla Bråvikenissa Ruotsissa pelatun kilpailun voitosta. Kahlos jatkoikin siitä, mihin hän edellisellä kierroksella jäi iskien neljä birdieä ensimmäiseen kuuteen reikään.

Sisääntulossa hän teki vielä kolme birkkua lisää, joiden seuraksi hän joutui tyytymään yhteen bogeyyn. Kierrostulos 66 tiesi sijoittumista jaetulle kolmannelle sijalle, joka on Kahloksen selkeästi paras tällä kaudella Nordic Liigassa.

Ennen Bråvikenin kilpailua Kahloksen plakkarista löytyi kaksi sijoitusta top-20:een. Ensimmäinen on helmikuulta Espanjassa pelatusta kilpailusta ja toinen kuukauden takaa Ruotsista. Kahlos on nyt pelannut 15 kilpailua Nordic Liigassa, joista seitsemässä hän ei ole läpäissyt cutia. Tämän viikon kolmas sija siis maistunee makealta Pickala Golfin pelaajalle.

Bråvikenissa oli Kahloksen tapaan nakutettava runsaasti birdieä mikäli ei halunnut pelata ynnä muut -sijoituksista. Kolmatta sijaa pääsi jakamaan lopputuloksella -19. Tätäkin totuutta vasten Kahloksen 18 birdieä kahdelle viimeiselle kierrokselle on erinomainen suoritus. Voittotaistelun kävivät ruotsalaiset William Nygård ja Hannes Rönneblad, jotka molemmat pelasivat tuloksen -23.

Muista jatkoon päässeistä suomalaisista Linus Väisänen oli jaettu 34. Kolmannesta sijasta saatavien ranking-pisteiden ansiosta Kahlos tulee nousemaan Nordic Liigan pistelistalla aimo loikan nykyiseltä 72 sijalta. Väisänen oli ennen tämän viikon kisaa pistelistan 12.