Suomalaisilla tasapaksu alku Portugalin CT-kisassa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Suomalaisilla tasapaksu alku Portugalin CT-kisassa

Challenge Tourilla pelimahdollisuuksista ja pistelistasijoituksista taistelevat suomalaiset aloittivat urakkansa Portugalin avoimissa tasapaksuin kierroksin.

Sekä Oliver Lindell että Roope Kakko selvittivät Morgadon kentän metkut 72 lyönnillä eli parissa, mutta Antti Ahokkaalta avauspäivä vaati kolme lyöntiä enemmän. Lindell ja Kakko jakavat kisassa sijaa 25 aamupäivän ryhmien jälkeen. Ahokas on sijalla T54.

Kolmikon lopullinen sijoitus ja asetelmat toiseen päivään lähdettäessä selviävät vasta illan mittaan, mutta oletettavasti Kakon ja Lindellin tulos tulee olemaan selkeästi ennustetun cut-rajan paremmalla puolella, Ahokkaalla puolestaan rajan tuntumassa. Kisan kärkitulos on Aaron Cockerillin 67 (-5).

Lindell pääsi kisaan mukaan erillisellä kutsulla. Porvoolaisen pelit CT:llä jatkuvat käytännössä vain, jos hän sunnuntain päätteeksi on tuloslistalla kärkikymmenikössä. Top 10 -sijoitus olisi tärkeä myös Kakolle ja Ahokkaalle, joiden pelimahdollisuudet ovat niin ikään käymässä vähiin. Jatkopaikka on ensimmäinen askel onneen, eikä Kakolla ja Lindellillä ole kärkikymenikköön matkaa avauskierroksen jälkeen kuin kolme lyöntiä.

Portugalin kilpailun jälkeen CT:n kalenterissa on vielä kolme peruskisaa, kaksi Kiinassa pelattavaa rahakkaampaa koitosta sekä kiertueen finaali. Kakko ja Lindell ovat kiertueen rankingissa peräkkäin sijoilla 49 ja 50. Ahokas on sijalla 72.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje