21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista

21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

CT:n suomalaiskaksikko karisti unihiekat silmistään ja iski suoraan kärkikamppailuun

Tapio Pulkkanen avasi Intian kisan virheettömällä kierroksella. Kuva: Getty Images.

Tapio Pulkkanen ja Oliver Lindell käynnistivät Intian kisan erinomaisesti.

Tapio Pulkkanen ja Oliver Lindell saivat loistavan alun Challenge Tourin Intian kisassa. Molemmat tekivät Delhi Challenge -kisan ensimmäisellä kierroksella tuloksen 67 (-5). Se riittää jaettuun kolmanteen sijaan eikä eroa kärkeen ole kuin yksi lyönti.

Suomalaiset aloittivat urakkansa jo aamuryhmissä, joten unet jäivät vähiin herätyskellon piristessä jo ennen kahta aamuyöstä Suomen aikaa.

”Aamulla oli kyllä vähän pihalla, kun heräilin, mutta siitähän ne koneet käynnistyivät kivasti. Uudet mailat toimivat kivasti, ei voi olla kun tyytyväinen niihin”, Oliver Lindell kertoi. Hän vaihtoi kuluvan kauden alkumetreillä Lauri Ruuskan tapaan Cobran välineisiin.

Lindell teki kierroksellaan vain yhden bogin, Pulkkanen ei yhtäkään.

”Scouttasin kenttää vähän ennen lähtöä ja Nicklauksen suunnittelema kenttä usein miellyttää silmää. Täällä on aamut yllättävän raikkaita, mutta päivällä lämpö nousee reilusti. Hyvää stediä pallon lyömistä ja puttikin oli jees”, Pulkkanen kommentoi.

Intia on länsimaalaisille pelaajille sikäli haastava maa, että vatsataudin uhka on alati läsnä. Moni suomalaispelaaja on aikaisemmin kertonut popsivansa Intian pelireissuilla omia eväitään, mutta CT:n suomalaisduo on uskaltanut luottaa paikalliseen tarjontaan.

”Kyllä mä syön täällä paikallista ruokaa, mutta yritän välttää tulisia ja tuoreita juttuja. Uunin kautta mielellään. Toistaiseksi maha on iskussa”, Pulkkanen kertoo.

”Ihan hirveästi en kyllä ole paikkallisen (ruoan) perään ole hyökännyt, kaikkialla toistaiseksi saanut jotain länsimaalaistakin”, Lindell puolestaan avaa aihetta.

Perjantaina suomalaisten lähtöaika on puolen päivän tienoilla paikallista aikaa, joten luvassa on pidemmät yöunet.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)