27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Seve Trophyssä tuttu komento

Simon Dyson (vas.) ja Jamie Donaldson tienasivat joukkueelleen pisteen Seve Trophyn avauspäivänä. © Getty Images

Manner-Euroopan joukkue on voittanut kuudesta Seve Trophystä vain ensimmäisen, vuonna 2000 pelatun turnauksen. Tämän jälkeen jokainen kisa on ollut Iso-Britannian ja Irlannin joukkueen heiniä, ja niin näyttää avauspäivän perusteella käyvän nytkin.

Pariisissa hienosti aloittaneen vierasjoukkueen suurilukuisimmasta voitosta vastasi pari Scott Jamieson-Ross Fisher, joka peittosi Peter Hansonin ja RaphaelJacquelinin numeroin 6/4. Yksipuolinen nuotti oli myös Robert Rockin ja IanPoulterin ottelussa: britit löivät Thomas Björnin ja Alexander Norenin muodostaman yhdistelmän selvästi lukemin 5/3.

Iso-Britannian ja Irlannin joukkueen kaksi muuta voittoa toivat parit SimonDyson-Jamie Donaldson sekä Darren Clarke-David Horsey. Jälkimmäisten ottelu olisi voinut yhtä hyvin kallistua Nicolas Colsaertsin ja Matteo Manasseron suuntaan, mutta tässäkin matsissa pisteet menivät vierasjoukkueen plakkariin niukasti 1 up.

Päivän ainoasta mannereurooppalaisten otteluvoitosta vastasivat Anders Hansen ja Francesco Molinari. Heille 1 up päättyneessä matsissa hyvän vastuksen tarjosivat pari Mark Foster-Lee Westwood.

Seve Trophy jatkuu perjantaina viidellä paras pallo -matsilla. Toisen pelipäivän otteluparit ovat:

Thomas Björn-Raphael Jacquelin vs. Simon Dyson-Jamie Donaldson Peter Hanson-Alexander Noren vs. Robert Rock-Ian Poulter Nicolas Colsaerts-Matteo Manassero vs. Scott Jamieson-Ross Fisher Anders Hansen-Francesco Molinari vs. Mark Foster-Lee Westwood Miguel Angel Jimenez-Pablo Larrazabal vs. Darren Clarke-David Horsey

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje