[11][17]

[11][17]
Ecco Tour - Kilpagolf

Oliver Lindell kolmas Ecco Tourilla

Oliver Lindell hävisi kisan voittajalle vain yhden lyönnin. Kuva: Antero Lindell.

Porvoolainen golflahjakkuus Oliver Lindell esitti tiistaina parastaan Espanjassa PGA
Catalunyassa pelatussa Ecco Tourin kisassa.

Virvik Golfia edustava Lindell pelasi tasaisen varmasti myös ratkaisevalla viimeisellä kierroksella ja ylsi ammattilaisten keskuudessa komeasti kolmannelle sijalle häviten
vain lyönnin kisan voittaneelle ruotsalaiselle Åke Nilsonille.

Toiseksi sijoittui tanskalainen Martin Ovesen uusintareiän jälkeen. Lindellin pelasi ensimmäisenä päivänä tuloksen -4, kaksi jälkimmäistä kierrosta hän selvitti pariin.

Tasaisuus on ollut Oliverin ns. tavaramerkki ja se toimi. Parhaana amatöörinä palkittu Oliver
 oli myös selkeästi paras suomalainen kilpailussa.

Erik Myllymäki paransi myös osakkeitaan viimeisellä kierroksella pelaten sijalle T10 kokonaistuloksella par. Tapio Pulkkanen (+1) nousi sijalle T16.

Albert Eckhardtin sijoitus oli T24, Henri Sataman T31 ja Joonas Haglundin
 47.

Nordic Liigan rankingissa Lindell on 4 talvikisan jälkeen parhaana suomalaisena sijalla 12.