Napaputteri toimii - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - World Golf Championships

Napaputteri toimii

Keegan Bradley on voittanut viimeisen vauhtiin päästyään kolme kisaa. Viikonloppuna voi hyvinkin tulla neljäs pokaali WOrld Tourin kilpailusta. © Getty Images

Keegan

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Keegan Bradley on tehnyt viimeisten kuukausien aikana hurjan ja nopean nousun maailman golfeliittiin. Ensimmäistä kauttaan PGA TOuria pelaava Bradley voitti toukokuussa Byron Nelsonin nimeä kantavan kisan, elokuussa hän oli superyllättäjä saavuttaessaan PGA Championshipin voiton.Bradley pelasi PGA:n jälkeen pari kisaa karsiutuen, kauden kolmas ykköstila tuli kuitenkin lokakuun puolivälissä major-voittajien PGA Grand Slamissa.

Bradleyn esitykset saivat suitsutusta mm. Phil Mickelsonilta ja Jim Furykilta jotka ovat hakeneet tulokkaalta käyttöohjeita napaputterin käyttöön. Mickelson tyrkytti voimakkain sanakääntein Bradleya ennen villien korttien julkaisemista Presidents Cupiin, muun maailman kapteeni Greg Norman on ihmetellyt nimeämisten jälkeen kovasti miksi Fred Couples otti tiimiinsä Tigerin jättäen Bradleyn rannalle.

Sheshan Golf Clubilla Bradley lyö lisää vettä kiukaalle hyvällä pelillään. Valinnat on kuitenkin tehty. Pieni takaporttti Presidents Cupissa pelaamiselle elää edelleen. Steve Stricker on ollut kentiltä sivussa loukkaantumisten vuoksi. Mikäli hän ei kykene pelaamaan Melbournessa kahden viikon kuluttua käynnistyvässä kisassa , on Bradley varamieslistan ylivoimainen ykkönen. Keegan Bradley matkustaa tulevalla viikolla Singaporeen, jossa hän pelaa Aasian Tourin rahakkaimman kisan Singapore Openin.

Alexader

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

HSBC Champions kilpailussa tulostaso nousi avauspäivänä odotusten mukaisesti varsin hyväksi. Putterin pitää kisan lopullisella voittajalla käydä kuumana pitkin viikkoa, voittotulos painunee edellisen vuoden (-19) tasolle mikäli kelit pysyvät hyvinä. Bradley oli vahvana erityisesti par-viitosilla. Yksi eagle ja kolme birdietä loivat pohjan kovalle tulokselle.

Kiinan kisan ennakkoon liittyen pieni korjaus. Rory McIlroy ei ole Singapore Openissa osallistujien listalla.Hänen mahdollisuutensa pudotaaa Luke Donald rahalistan kärjestä ovat tämän johdosta lähes teoreettiset ja vaatisivat ehdottomasti voittoja Shanghaissa, Hongkongissa sekä Dubaissa. McIlroy sai tuloksekseen 70, edellä on parikymmentä pelaajaa, joten maailmanlistan ykkönen on tekemässä historiaa, kukaan ei ole vielä voittanut samalla kaudella sekä PGA Tourin että ET:n rahalistoja.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje