13.–20.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Masters

Näin otat Mastersin seuraamisesta kaiken irti

Tiger Woods villitsi Masters-yleisön kaksi vuotta sitten. Kuka sen tekee tänä vuonna? Kuva Getty Images

Kaikenkattava opas vuoden 2021 Mastersin seuraamiseen.

Historian 85:n Masters-turnaus on käynnissä. Ensimmäisenä pallonsa löivät kentälle torstain varhaisimmassa ryhmässä lähteneet Michael Thompson ja Hudson Swafford. Ruutu-palvelun suora lähetys Augustasta alkaa vasta illalla klo 22:00, mutta Mastersia voi seurata digitaalisista kanavista monella mullakin tavalla. Seuraavassa kattava opas siitä, miten saat Mastersin seuraamisesta kaiken irti.

Kuuntele Golfpisteen Masters-podcast

Aloita tästä. Kuuntele Golfpiste Podcastin Masters-viikon erikoisjakso, jossa puidaan muun muassa sitä, mitkä seikat yhdistävät viime aikojen Masters-voittajia. 54 minuutin pituisen jakson voit kuunnella alta, SoundCloudista, Spotifysta tai Suomalainen Plussa -äänikirjapalvelusta. Jos haluat hypätä suoraan jakson Mastersia käsittelevään kohtaan, aloita kohdasta 18:37.

Golfpiste Podcast · #112 – Masters-voiton resepti ja välähdys naisten huippugolfin tulevaisuudesta

Hanki Ruutu-palvelusta Mastersin katseluoikeus

Suomessa Mastersin televisioi yksinoikeudella Nelosen Ruutu-palvelu. Mastersin katseluoikeuden lunastamalla saa katseluoikeuden myös kesäkuussa pelattavan U.S. Openin seuraamiseen. Katselupaketin hinta on 24,95 €. Ruudun kautta voi katsella sekä englanninkielistä että suomeksi selostettua Masters-lähetystä. Lähetysten alkamisajat ovat seuraavat:

Torstai 8.4. klo 22:00
Perjantai 9.4. klo 22:00
Lauantai 10.4. klo 22:00
Sunnuntain 11.4. klo 21:00

Ota käyttöön Mastersin omat digipalvelut

Masters.com-sivuston kilpailuseuranta on parasta mitä golfilla on tarjota. Palvelusta voi katsoa pienellä viiveellä jokaisen pelaajan jokaisen lyönnin sekä videoituna että kentälle piirrettynä grafiikkana. Uutena toiminnallisuutena omista suosikkipelaajista voi rakentaa seurattavien listan, jonka avulla valittujen pelaajien seuraaminen on entistä helpompaa.

Lähes yhtä kattava on myös Masters 2021 -applikaatio, joka pitää sisällään samat seurantaominaisuudet.

Lue Masters-uutiset tuoreina Golfpiste.comista

Golfpisteen toimitus seuraa Mastersin tapahtumia kellon ympäri ja uutisoi kilpailutapahtumista ja kohokohdista kattavasti. Jokaisen kierroksen jälkeen Golfpiste.comissa julkaistaan laaja kisaraportti ja päivän uutistarjontaa täydentävät muut kilpailutapahtumista kertovat ja Mastersia taustoittavat artikkelit.

Alkuviikon aikana Golfpiste.comissa on julkaistu jo useita juttuja, joihin Mastersista kaiken ammentavan golfarin on syytä tutustua:

50 kysymystä ja vastausta – lähes kaikki mitä Mastersista tarvitsee tietää
Masters 2021 – 13 kuuminta voittajasuosikkia
Interaktiivinen opas: näin merkittävästi Augusta National on historiansa aikana muuttunut
Masters-voiton resepti  – 7 seikkaa yhdistää voittajia
Augusta Nationalilla kokemus on valttia, sillä lähes kaikki on selvitettävä itse
DeChambeaun uutta salaista asetta rakennettiin kuin Iisakinkirkkoa − valmistui parahiksi Mastersiin

Masters-maustetta some-sisällöistä

Golfpisteen some-kanavat kannattaa ottaa seurantaan viimeistään nyt. Golfpisteen Facebook-kanavalla on jaossa upeita arvontapalkintoja ja Instagram-veikkauksissa voi puolestaan voittaa green feet kahdelle. Instagramissa kannattaa seurata feedin lisäksi myös aktiivisesti päivittyviä tarinoitamme. Golfpisteen Twitter-tili on puolestaan nopeimpien sähkeuutisten kanava.

Masters-dokumentti siivittää tunnelmaan

Ellei Masters-tunnelma muuten ole vielä kohonnut kattoon, 56 ja puolen minuutin kuluttua se on. Katso alta vuoden 2020 virallinen Masters-dokumentti, niin olet melkein itsekin Augustassa.

Jos taas aikaa riittää, voit katsoa seuraavasta vaikka koko viime marraskuun päätöskierroksen. Siihen on kuitenkin varattava aikaa 5 tuntia ja 15 minuuttia.

Tiivistetysti tunnelmaan

Lyhyemmän johdatuksen kuluvan vuoden Master-tunnelmaan saat puolestaan seuraavasta, runsaan viiden minuutin pituisesta pätkästä.

Laula Vaskimiehen mukana

Ja jos taas kuulut heihin, joita musiikki inspiroi, kuuntele alta välittömästi Mastersin tunnusmusiikki Tuomas ”Vaskimies” Lehtisen – tai tarkemmin sanottuna seitsemän Tuomas Lehtisen – tulkitsemana.

Lue seuraavaksi: 50 kysymystä ja vastausta – lähes kaikki mitä Mastersista tarvitsee tietää   

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje