11.–18.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][22]
KilpailuaSuomalaista
Muu

Willett sai Major-veikkauksessa luottoa vain 25:ltä pelaajalta

Major-veikkauksen pisteet on Mastersin osalta laskettu. Yllätysvoittajan pelasi ykkösvaihtoehdokseen vain viisi kilpailijaa.

Major-veikkauksen ensimmäinen osa on mitelty ja tulokset selvillä. Masters ei pettänyt tälläkään kertaan, vaan sisälsi draamaa ja suuria tunteita.

Danny Willettin nouseminen voittajaksi oli yllätys lähes koko golfmaailmalle, ja sitä se oli myös veikkaajille. Englantilaisen oli ruksinut omalla lapullaan ykkösvaihtoehdoksi vain viisi osallistujaa 928:sta.

Willettin menestys tuli niin puskista, ettei miestä ylipäänsä löytynyt kuin 25:stä veikkauksesta. Kaikki Willettin ykkösvalinnakseen nostaneet veikkaajat mahtuvat tuloksissa 12 parhaan joukkoon.

Veikkaajien ylivoimainen voittajasuosikki oli Jason Day, jonka rastitti ykkösvalinnaksi peräti 30,28 % veikkaajista. Rory McIlroy oli ykkösvalintajana 14,22 % ja Dustin Johnson 7,22 % vastaajista.

Jordan Spiethin menestykseen luotettiin, mutta hieman yllättäen vain 6,14 % veikkaajista nosti hänet ykkösvalinnakseen.

Day ja McIlroy jakoivat kymmenennen sijan ja toivat näin veikkaajille pisteitä kitsaasti, majoreissa vahvasti jo viime vuonna esiintynyt Johnson puolestaan kartutti neljännellä sijallaan mukavasti monen veikkaajan pistetiliä.

Johnsonin kanssa neljännen sijan jakaneen J.B. Holmesin oli mahduttanut veikkaukseensa vain yksi osallistujista, eikä kakossijan Spiethin kanssa jakanut Lee Westwoodkaan löytynyt kuin neljästä veikkaukesta.

Tyhjää arpaa oli tarjolla eniten Adam Scottiin (220 veikkauksessa), Henrik Stensoniin (210) ja Phil Mickelsoniin (196) luottaneille veikkaajille.

Willett pohjusti Major-veikkauksen voiton

Mastersin osalta Major-veikkauksen ykkönen oli Vesa Vuotovesi 46,5 pisteellään. Toisena oleva Jouni Farin on kerännyt 37,3 pistettä ja kolmantena olevaan Pertti Vesanto 32,83 pistettä.

Menestyksen takuumiehenä toimi arvatenkin Willett, mutta Vuotoveden veikkauksessa pisteitä toi myös Jordan Spiethin kakkossija.

Vuotovesi saa palkinnoksi Taylor Maden puu 3:n, Farin puu 5:den ja Vesanto hybridin.

Neljännen sijan jakaa kolme veikkaajaa. Neljännen palkinnon, Taylor Maden wedgen voittajaksi arvottiin Vekkeli. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Major-veikkaus jatkuu kesäkuun puolivälissä pelattavalla U.S. Openilla. Jaossa on vielä runsaasti palkintoja, kannattaa osallistua!

Lisätieto Major-veikkauksesta ja pistetilanne.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje