Golf Balance Majorverikkaus – Osallistu ja voita huippupalkintoja

Golf Balance Major-veikkaus

Tervetuloa mukaan tämän vuoden Major-veikkaukseen!

Major-veikkaus koostuu neljästä osakilpailusta (Masters, U.S. Open, The Open ja PGA Championship) ja kokonaiskilpailusta. Kukin osakilpailu on oma kilpailunsa, suurimman pistemäärän saanut veikkaaja voittaa. Kokonaiskilpailussa veikkaajan neljästä osakilpailusta saamat pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä kerännyt on voittaja.

HUOM! Kilpailuun osallistuminen vaatii että olet rekisteröitynyt Golfpisteen käyttäjä. Rekisteröitymään pääset tästä!

Säännöt ja pistelasku
Kukin osallistuja valitsee jokaisessa osakilpailussa kolme eri pelaajaa, joiden uskoo menestyvän kulloinkin kyseessä olevassa majorissa. Valintajärjestyksellä on merkitystä. Ensimmäinen valinta saa kertoimen 2, toinen valinta kertoimen 1,5 ja kolmas valinta kertoimen 1. Tutustu tarkemmin pistelaskuun sekä sääntöihin tästä!

Palkinnot
Major-veikkauksen palkinnot ovat huippuluokkaa! Jokaisessa osakilpailussa on palkintona eri mailamerkin palkintoja, Mastersissa TaylorMaden, U.S. Openissa Cobran, Then Openissa Callawayn ja PGA Championshipissa Titleistin mailoja. Veikkauksen kokonaiskilpailun pääpalkinto on vapaavalintainen draiveri mukana olevilta mailamerkeiltä! Katso tarkempi palkintoluettelo tästä!

Major-kilpailut 2016
7. – 10.4. Masters Augusta National Katso tulokset »»
16. – 19.6. U.S. Open Oakmont Country Club Katso tulokset »»
14. – 17.7. The Open Royal Troon Golf Club Katso tulokset »»
28. – 31.7. PGA Championship Baltusrol Golf Club Katso tulokset »»