Suomen vaikein golfkilpailu tekee paluun: The Fream Extreme Open by Åminne Miljö - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Muu

Suomen vaikein golfkilpailu tekee paluun: The Fream Extreme Open by Åminne Miljö

Kun Nordcenterin Fream-kentällä edellisen kerran kisattiin The Extreme Open, ei kukaan alittanut paria. Kisassa kenttä viritetään maksimaalisen vaikeaksi.

Vuosina 2013 ja 2013 pelattu The Fream Extreme Open tekee paluun, kun 8. heinäkuuta Nordcenterissä kisataan Suomen todennäköisesti vaikeimmalla golfkentällä kaikkiaan 10 000 euron rahapalkinnoista.

”Fream kenttämme soveltuu loistavasti kovatasoiseksi kilpa-areenaksi. The Fream Extreme Open tukee Fream-kentän brändiä: kenttähän on monilta osin haastava, mutta samalla erittäin miellyttävä merenrantamaisemien ja korkeuserojen ansiosta”, Nordcenterin toimitusjohtaja Antti Ahti toteaa.

Monien papereissa Nodikan Fream lukeutuu Suomen vaikeimpien kenttien joukkoon. Extreme Golfissa se viritetään äärimmilleen. Kenttä pelataan maksimimitassa, osa väylistä jopa tavallista pidempinä, kuten avausreikä, joka avataan kartanon terassilta. Väylät viritetään kapeiksi, viheriöt jyrätään ja leikataan äärimmäisen nopeiksi ja liput viedään tavallista vaikeampiin paikkoihin.

”Moni pelaaja on sanonut, että kerran kesässä täytyy oma pelitaso testata Freamilla. Tämä on meille tärkeää. Edellisessä The Fream Extreme Openissa kukaan pelaajista ei alittanut kentän paria, katsotaan miten tällä kertaa käy”, Ahti pohjustaa.

Kilpailun palkintojen yhteisarvo on 10 000 euroa. Kisassa on oma sarja nais- ja miesammattilaisille, sekä niin nais- kuin mies amatööreille. Lyöntipelisarjojen lisäsi kisataan erikoiskilpailuissa, kuten  eagle poolissa ja reward-väylä. Amatöörisarjassa palkitaan myös tasoituksellisia tuloksia.

Yksi liikkeelle paneva voima oli Ahdin mukaan koronapandemia. Kun pääkiertueilla ei vielä pelata, on the Fream Extreme Openiin alustavasti lupautunut mukaan useita kovia nimiä Suomen huipulta.

Finnish Tourin pelaajille kisa toimii valmistavana koitoksena kiertueen finaalikilpailulle, joka pelataan Fream-kentällä syyskuun puolivälissä.

Kilpailun pääsponsori on Åminne Miljö, joka markkinoi laadukkaita vapaa-ajan tontteja Nordcenterin alueella.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje