2.–9.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][6]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Muu

ET ja CT peruuttivat jo ensimmäiset kisat helmikuulta

Oliver Lindellin oli määrä lentää Espanjasta treenireissulta Etelä-Afrikkaan, mutta kisat siirtyvät nyt huhti–toukokuulle. Kuva: Getty Images.

Oliver Lindellin oli määrä avata CT-kautensa Etelä-Afrikassa, mutta kisat siirtyivät yli kahdella kuukaudella.

Euroopan kiertueen kisakalenteri näyttää vahvalta. Siihen sisältyy kuitenkin melkoisesti epävarmuustekijöitä. Tuorein muistutus asiasta saatiin jo vuoden toisella viikolla, kun European Tour ja Challenge Tour ilmoittivat, ettei Etelä-Afrikassa päästä pelaamaan suunnitellussa aikataulussa helmikuussa – kiitos koronaviruksen.

Kisoja ei kuitenkaan kokonaan peruutettu, vaan ne siirrettiin kisattavaksi myöhemmin keväällä.

Kisat pelataan huhti–toukokuussa, joskaan tuolloin ne eivät enää mahdu ET:n kisakalenteriin yhteiskisoina, vaan ne kuuluvat yksinomaan CT:n kisaohjelmaan. Challenge Tourin kisakalenteriin em. kisat on jo merkitty. Muilta osin kiertueen kisakalenteri on edelleen typötyhjä.

Espanjan Marbellassa parhaillaan harjoitteleva Oliver Lindell harmitteli kisojen peruuntumista.

”Minulla oli jo lennot varattu täältä Etelä-Afrikkaan helmikuun alussa, mutta ne kisat jäävät nyt pelaamatta. Harmittaa. Palaan täätä kuun lopussa Suomeen.”

”Aika paljon on ajettu svingiin muutoksia ja ne alkavat toimia mukavasti. Aika vähän olen ehtinyt vielä nurmelta lyömään, mutta näyttää siltä, että nyt on otettu askelia eteenpäin”, Lindell sanoi.

Lindell on mukana Toro Tourin kilpailussa Atalayassa. Lindell avasi kilpailunsa tuloksella 71 (-1). Suomen lipun perusteella Lindelliä ei muuten kannata tuloslistalta etsiä, nimen perässä kun komeilee Ruotsin lippu!

Ensimmäinen South African Swingin kisa pelataan 22.–25.4. Kisan nimi ja pelipaikka ilmoitetaan myöhemmin. Cape Town Open on vuorossa 29.4.–2.5. ja Dimenson Dat Pro-Am 6.–9.5. Samanaikaisesti näiden kisojen kanssa ET:llä pelataan Kanariansaarilla, Portugalissa sekä vielä julkaisemattomassa paikassa Euroopassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje