Miyazato aloitti terävästi - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Miyazato aloitti terävästi

Ai Miyazato löi turnausennätyksen Phoenixin kisan avauspäivänä. Kuva: All Over Press

Ai Miyazato oli loistavassa vireessä Phoenixissä alkaneen LPGA Founders Cupin avauskierroksella. Turnausennätys 63 riittää kisassa kahden lyönnin johtoon ennen Jee YoungLee’tä.

”Erittäin nautinnollinen kierros, oloni tuntui hyvältä jo aamulla. Minulla oli sellainen tunne ennen kierrosta, että tänään onnistuu kaikki. Ja tässä sitä ollaan, tilanteessa yhdeksän alle”, Miyazato iloitsi. ”Pelini oli kauttaaltaan hyvää, ja luulen onnistuneeni hyvin kenttätaktiikassa.” Yhdeksän turnausta LPGA Tourilla voittanut Miyazato joutui kolme viikkoa sitten pieneen auto-onnettomuuteen. Joukko kiertuepelaajia oli siirtymässä Thaimaan turnauksen päätyttyä Bangkokin lentokentälle, kun viisi ajoneuvoa ajautui ketjukolariin.

Miyazato loukkasi rytäkässä hieman niskaansa, olkapäätään ja selkäänsä. Tämän vuoksi japanilainen peruutti osallistumisensa Singaporen turnaukseen.

”Onnettomuuden jälkeen tuntui raskaalta”, hän sanoi. ”Singapore on yksi suosikkiturnauksistani, ja olin hyvin pettynyt, etten pystynyt pelaamaan sitä. Minun oli otettava hetken aikaa kevyesti, sillä niskani ja alaselkäni olivat kipeät.”

Miyazato tuntee hyvin paikalliset seudut, sillä hän asuu kaupungin alueella Legacy Golf Resortissa: ”Phoenix tuntuu ihan kotikaupungilta.” Tuloksen 66 pelanneet Candie Kung, Brittany Lang, Pornanong Phatlum ja Gerina Piller jakavat LPGA Founders Cupissa kolmatta sijaa.

Caroline Hedwall (70) löytyy parhaana pohjoismaalaisena sijalta 39.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje