Mikko Ilonen osallistui FBC:n pikkujouluihin Dubaissa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Ilonen osallistui FBC:n pikkujouluihin Dubaissa

Joukkuekilpailun voitti Team Mustamakkara. Mikko Ilonen jakoi illan kunniavieraan palkinnot.

Mikko Ilosen päivä Race to Dubain ensimmäisenä päivänä ei ollut paras mahdollinen, mutta se ei vaikuta ammattilaisen päivärytmiin. Hän oli lupautunut yhteistyökumppaninsa Koneen toivomuksesta Dubaissa toimivan Finnish Business Councilin pikkujouluihin ja päivällä pelatun golfkilpailun palkintojen jakoon.

Tätä puolta Ilosesta nähdään harvoin: hän on oikea urheilun ammattilainen, joka osaa ottaa huomioon myös kentän ulkopuoliset tapahtumat. Ja kertoo päivän tapahtumista ja ammattilaisen elämästä avoimesti ja rehellisesti.

FBC:n golfkisan pistebogey-kisan voitti Anna Sahlström.

FBC:n golfkisan pistebogey-kisan voitti Anna Sahlström.

”En ole kovin ylpeä tämän päivän suorituksestani golfkentällä. Minulla oli vaikeuksia puttaamisen kanssa, mutta sekin johtui pääasiassa siitä, että en lyönyt palloa riittävän lähelle lippua”, kertoi Ilonen yli 140-henkiselle illallisyleisölle.

Ilonen kertoi myös golfammattilaisen arjesta ja päivän kulusta. Tänään startti oli Dubaissa paikallista aikaa 11.20, mutta Mikko oli hereillä jo paljon aikaisemmin.

”Yleensä herään viimeistään kolme tuntia ennen starttia, mutta tänään nousin ylös kello 6.30, kun perheen pienimmäinen heräsi”, kertoi Ilonen.

Timo Rauhala, Johan Elliott ja <a href=Mikko Ilonen Emirates Golf Clubin terassilla." src="/wp-content/uploads/2014/11/14112019001941.jpg" width="505">

Timo Rauhala, Johan Elliott ja Mikko Ilonen Emirates Golf Clubin terassilla.

Ilosella on perhe mukana Dubaissa. Mikolla, FBC:n juhlilla, Race to Dubain finaalilla jaElma-tyttärellä on myös yhteistä historiaa. Vastaavassa tilaisuudessa vuosi sitten Mikko odotti Elman syntymää: ehtiikö isä ajoissa Suomeen. Ja ehti.

Näin isot tapahtumat eivät ole Ilosellekaan arkipäivää, sillä yleensä vastaavat tapahtumat ovat vajaan 10 hengen ryhmille.

”Osallistun oikeastaan vain Koneen järjestämiin tilaisuuksii ja silloin paikalla on 1–2 pöydällistä ihmisiä.”

<a href=Mikko Ilonen ja manageri Johan Elliott FBC:n pikkujoulujuhlissa. Keskellä FBC:n puheenjohtaja Jaana Räsänen-Pentti." src="/wp-content/uploads/2014/11/14112019000076.jpg" width="505">

Mikko Ilonen ja manageri Johan Elliott FBC:n pikkujoulujuhlissa. Keskellä FBC:n puheenjohtaja Jaana Räsänen-Pentti.

Ilonen on aina viihtynyt Dubaissa ja hänen arvotuksestaan kertoo sekin, että Mikon lisäksi iltajuhlassa olivat mukana manageri Johan Elliott ja valmentaja Timo Rauhala. Heidän iltansa oli kuitenkin loppujen lopuksi lyhyt, sillä huomenna herätys on jo aikaisemmin, kuin Elma avaa silmänsä.

Jari Jokinen

Dubai

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje