11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - World Golf Championships

McIlroy tarttui mahdollisuuteen

Toiveet rahalistan voitosta ovat edelleen hengissä. Rory McIlroy on neljä lyöntiä kärkeä jäljessä © Getty Images

Toiveet

World Tourin Kiinan kilpailun päätöspäivästä on kehkeytymässä upea jännitysnäytelmä. Fredrik Jacobsonin päätä ei lauantaina palellut hänen noustuaan johtoon perjantain kierroksella. LouisOosthuizen kirittää kokenutta ruotsalaista myös päätöspäivänä. Eroa miesten välillä on lyöntiä.

Asemiin kärkikaksikon taakse ovat nousseet ennakkoon kovimmat suosikit Adam Scott, Rory McIlroy, Lee Westwood, Martin Kaymer, Graeme McDowell , Paul Casey sekä Bo van Belt.

Scott haparoi kierroksensa aikana tehden tuplan ja kolme bogeyta. Kolme viimeistä aussi pelasi kuitenkin neljä alle ja on yksinään kolmantena.

Voittajan pitäisi kaiken järjen mukaan löytyä tästä ryhmästä. McIlroy teki kierroksen aikana seitsemän birdietä ja selvisi ilman bogeja. Sunnuntaina hän pelaa Jacobsonin edellä kulkevasssa ryhmässä ja voi lähettää väkeviä viestejä jo kierroksen alkuvaiheilla mikäli peli lähtee kulkemaan oikeaan suuntaan. Nuoren pohjois-irlantilaisen olisi lähes pakko voittaa Shanghain kilpaiu jotta hän voisi vielä vakavasti haastaa Luke Donaldin rahalistan ykköstilasta pelattaessa. McIlroy on saanut koko viikon ajan tukea kentänlaidalta tyttöystävältään, tennislistan ykköseltä Caroline Wozniackilta.

Caroline

Sunnuntain kierroksen yhtenä panoksena on myös World Rankingin kakkostila jota Lee Westwood pitää pienellä marginaalilla. Jacobsonille voitto olisi luonnollisesti uran suurin ja se toisi hänet vahvasti mukaan spekulaatioihin tulevan vuoden Ryder Cup-joukkuetta rakennettaessa.

Päivän parhaan tuloksen teki kotiyleisön riemuksi Xin-jun ZHANG ,jonka nimi löytyy WR:lta sijalta 959:s. Zhang singahti tuloksellaan 64 kärkikymmenikköön.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)