Mäkitalo mukavissa asemissa - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Mäkitalo mukavissa asemissa

Jaakko Mäkitalo pelaa hyvää turnausta Bad Griesbachissa.

Jaakko Mäkitalo voi olla ilman Hartl Resortin kentän 12. reiällä lipsahtanutta tuplabogia tyytyväinen päivän suoritukseensa. Hän alitti lauantaina parin kahdella lyönnillä (70), ja siirtyi kokonaistilanteeseen seitsemän alle.

Mäkitalon kolmannen kierroksen tuloskorttiin merkittiin yksi eagle ja neljä birdietä. Sisääntulon tuplan lisäksi hän aloitti ja päätti kierroksensa bogilla.

Samassa -7-tilanteessa Mäkitalon kanssa on viisi muuta pelaajaa.

Kisan kärkipaikkaa jakavat Ruotsin Björn Åkesson, Englannin Chris Hanson sekä Etelä-Afrikan Jake Roos. He ovat 54 reiän jälkeen lukemissa -11.

Saksan turnauksessa ei ole Mäkitalon ohella muita suomalaisia.

Wikström ja Woods tasatahdissa LET:llä

Tiger Woodsin veljentyttären Cheyennen kanssa lauantaina pelannut Ursula Wikström lähtee Ladies European Mastersin päätöspäivään sijalta 32. Kaksikko oli pelannut kisan kaksi ensimmäistä kierrosta täsmälleen samoin tuloksin, ja näin kävi myös kolmannella kierroksella.

Wikströmin ja Woodsin kierroslukemat 70-75-71 vastaavat 54 reiän jälkeen par-tulosta.

Noora Tamminen (+8) on Englannin Buckinghamshiressä pelattavassa kisassa sijalla 69. Muut suomalaiset karsiutuivat jatkosta kahden kierroksen jälkeen.

Ladies European Mastersin paalulla on Korean I.K. Kim (-14). Hänellä on toisena olevaan australialaiseen amatööriin Minjee Lee’hen neljän lyönnin etumatka. Amelia Lewis ja Sarah Kemp (-9) jakavat kolmatta sijaa.

Kim löytyy maailmanlistalta sijalta 24.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje