[14][27]

[14][27]
Kilpagolf

Lindell 11:s Gecko Tourilla

Oliver Lindell tuulettaa kisan viimeisellä reiällä tekemäänsä birdietä. Kuva: Antero Lindell

Ensimmäistä kokonaista vuottaan ammattilaisena pelaava Oliver Lindell käynnisti tällä viikolla kilpailukautensa Marbellassa. Hän pelasi Gecko Touriin kuuluvassa 54 reiän turnauksessa lopputuloksen 216 (+1), ja päätyi sijalle 11.

Ulosmenossa neljä birdietä ja kaksi bogia tehnyt porvoolainen oli finaalikierroksen puolivälissä vielä viidentenä, mutta kierroksen jälkipuolen kirjavat tapahtumat (tripla- ja tuplabogi) verottivat hänen sijoitustaan muutamalla pykälällä.

Lindellin kolmannen kierroksen tulos oli 73, kaksi ensimmäistä sujuivat 71 ja 72 lyönnillä. Kierroksista kaksi pelattiin Marbella Golf Country Clubin kentällä ja yksi Santa Clara Golf Marbella -kentällä

”Ihan tyytyväinen oon esitykseeni. Paljon jäi parannettavaa, ja tästä on hyvä jatkaa treenejä, kun tietää mitä pitää harjoitella”, Lindell sanoi.

Nuorukaisen ohjelmassa on seuraavaksi kahtena peräkkäisenä viikkona, niin ikään Espanjassa pelattavat Nordic Liigan talvisarjan turnaukset. Viikon tauon jälkeen talvisarja jatkuu ja huipentuu PGA Catalunyassa.

”Lähden tiistai-iltana Barcelonaan ja vedän kilpailut Luminessa, jonka jälkeen tulen takaisin Aurinkorannikolle harjoittelemaan viikoksi. Tämän jälkeen takaisin Barcelonaan ja PGA Catalunyaan”, hän sanoi.

Gecko Tourin Marbellan turnauksen voitti Saksan Maximilian Walz (-6). Englannin Sam Connor sekä isäntämaan Gabriel Gomez Canizares ja Carlos Balmaseda hävisivät voittajalle kahdella lyönnillä.

Tuomas Sistonen (74-75), Juhana Kukkonen (74-75) sekä Jani Hietanen (75-76) eivät selviytyneet päätöskierrokselle.