Lexi Thompson ylivoimainen Malesiassa - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Lexi Thompson ylivoimainen Malesiassa

Lexi Thompson näytti supertähdille vahvalla esityksellään kaapin paikan.Kuva All Over Press.

Helmikuussa 19 vuotta täyttävä Lexi Thompson saavutti uransa toisen LPGA Tourin voiton Kuala Lumpurissa. Hän nousi kolmannella kierroksella kolmen lyönnin johtoon ja kasvatti sen lopulta neljään. Edellisviikon voittaja Kiinan Shanshan Feng oli toinen, Evian Mastersin ykkönen Suzann Pettersen kolmas.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Thompson nousi kuuluisuuteen jo 15-vuoden ikäisenä sijoituttuaan Evian Mastersissa kakkoseksi

Voitto tuotti Thompsonille 300.000 dollaria, joka nosti hänet vajaan miljoonan dollarin kokonaisansioilla listan seitsemänneksi. Thompson voitti ensimmäisen kerrran LPGA Tourilla kaudella 2011 vain 16 vuoden ikäisenä. Näiden kahden kisan väliin mahtui 43 kisaa. Yhä useammat asiantuntijat spekuloivat jo sillä, jääkö Thompson sittenkin yhden voiton ihmeeksi.

”Toisen voiton saavuttaminen oli hankalampaa kuin kuvittelin ja kesti pidempään. Kun kaikki maailman huiput ovat kisoissa ahkerasti mukana, voitttaminen vaatii todellista onnistumista ja sellainen minulle osui tähän viikkoon”, Thompson maiskutteli voiton jälkeen.

LPGA Tourilla on jäljellä vielä viisi kisaa. Taistelu rahalistan ykköstilasta ja vuoden pelaajan tittelistä käydään edelleen Inbee Parkin, Suzann Petttersenin ja Stacy Lewisin välillä. Park on vallannut World Rankingin ykköstilan, mutta tilanne saattaa muuttua jopa tämän syksyn aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Edellinen kuningatar Yani Tseng on ollut koko kauden täysin poissa tolaltaan ja pudonnut massaan.

Lexi Thompson osoitti voitollaan, että parin vuoden sisällä edellämainittujen lisäksi myös hän on Uuden-Seelannin Lydia Kon ohella varteenotettava ehdokas naisgolfin valtiaaksi.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje