18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Larrazabalin putit upposivat pitkästä aikaa

Pablo Larrazabal jahtaa kolmatta ET-voittoaan Itävallassa. © Getty Images

Pablo Larrazabal aloitti Itävallan turnauksen vauhdikkaasti pelaamalla keskiviikkona tuloksen 64. Tämä riittää sateen yli kolmeksi ja puoleksi tunniksi keskeyttämässä Lyoness Openissa kärkipaikkaan.

Espanjalaisen onnistuminen olisi tuloksen puolesta merkinnyt uutta kenttäennätystä, mutta kisa-areena Diamond Country Club ei ollut siirto-oikeuden vuoksi ennätyskelpoinen.

Larrazabal oli ennen avauskierroksen keskeyttämistä tilanteessa -6, mutta pitkä tauko ei hyydyttänyt hänen hyvää pelituntumaansa: palattuaan kentälle 29-vuotias pelaaja teki vielä birdiet kuutosella ja seiskalla (päivän 15:s ja 16:s).

”Löin palloa erittäin hyvin ja annoin itselleni laadukkaita birdiepaikkoja – onneksi puttipeli toimi vihdoinkin ja sain muutaman birdien sisään”, Larrazabal sanoi.

”Pelaan tällä hetkellä urani parasta pitkää peliä. Putit uppoavat välillä, ja välillä eivät.”

Thorbjörn Olesenilla on silti mahdollisuus ottaa ensimmäisen kierroksen jälkeinen kärkipaikka. Hän on lyönnin päässä Larrazabalista, mutta hän ei ennättänyt pelata keskiviikkona 14:ää reikää enempää. Nuori tanskalainen nousi tällä viikolla sadan joukkoon maailmanlistalla venyttyään British Openissa yhdeksänneksi.

Roope Kakolle Lyoness Openin avauskierros oli masentava. Kakon mailat jäivät saapumatta edellisen viikon Italian reissulta Itävaltaan, ja hän joutui käyttämään harjoituspäivänsä mailojen testaamiseen. Tulos 82 oli koko päivän toiseksi kehnoin. Lainamailoilla pelannut Kakko päätti jättää kisan ensimmäisen päivän jälkeen sikseen.

Tilanteessa kuusi alle -olevat Thomas Levet (14 kertaa) ja Wil Besseling jakavat Atzenbruggissa paalipaikan. 13 reikää pelannut Anthony Wall on viidentenä.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje