[14][27]

[14][27]
Ladies European Tour

Noora Komulainen kiilasi kärjen tuntumaan Canberrassa

Piristynyt Komulainen kärkkyy LET:n kisassa kahden lyönnin päässä viidettä sijaa jakavista pelaajista.

Noora Komulainen pelasi mainion kierroksen Royal Canberra Golf Clubilla käynnistyneessä naisten Euroopan kiertueen turnauksessa. Tulos 70 riittää tässä vaiheessa jaettuun 16. sijaan.

10. tiiltä aloittanut Komulainen käynnisti urakkansa birdiellä. Hän oli kierrostaan kymmenen reiän jälkeen kolme alle, mutta sortui kahdella seuraavalla par-nelosella bogiin. Loppu sujui virheittä, ja päivän neljäs birdie tuli toiseksi viimeisellä reiällä.

Peli oli jo pikkuisen enemmän normaalia.

”Ihan OK lyömistä, ei suuria mokia. Ennen keskeytystä puttasin tosi hyvin, mutta kun palattiin ukkosen jälkeen kentälle, oli aluksi vähän tahmeaa peliä. Onneksi tein birkun vielä toiseksi viimeiselle”. Komulainen sanoi.

Komulainen karsiutui kiertueen ensimmäisessä kilpailussa Barwon Headsissa. Vaisun peliesityksen hän laittoi ruohotuntuman puutteen piikkiin.

”Peli oli jo pikkuisen enemmän normaalia. Huomenna vaan vähän tarkempaa lyömistä tarvittaisiin”, hän mietti.

Muiden suomalaisten päivä Australian turnauksessa sujui kehnommin. Krista Bakker (76) ja Ursula Wikström (77) eivät mahdu sadan joukkoon.

ActewAGL Canberra Classic -kilpailun johdossa on maailmanlistan entinen ykkönen, Jiyai Shin (65).

Norjan Karoline Lund, Saksan Leticia Ras-Anderica ja avauskisan voittanut isäntämaan Minjee Lee, ovat kahden lyönnin päässä korealaisesta.