Minea Blomqvist-Kakko jäi vaille major-paikkaa myös Englannin karsintaturnauksessa. Kuva: Getty Images
Ladies European Tour |
20.4.2017

Minea Blomqvist-Kakko kolme lyöntiä kärjestä LET-kiertueella

Blomqvist-Kakko alitti ainoana suomalaisena 70 lyönnin rajan Barcelonan turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Kisan kuumin nimi Anna Nordqvist vastasi päivän kovimmasta tuloksesta.

Minea Blomqvist-Kakko oli yksinäinen suomalaisonnistuja Club de Golf Terramar -kentällä käynnistyneessä Mediterranean Ladies Openissa. Hän pelasi kisan avauskierroksella tuloksen 69 (-2), joka riittää tässä vaiheessa jaettuun 11. sijaan.

Blomqvist-Kakko teki torstain kierroksella viisi birdieä ja kolme bogia. Pelillisesti paras vaihe osui rei’ille 4–10, joiden puitteissa hän teki yhtä lukuun ottamatta kaikki birdiensä.

Kyseessä on kauden toinen kilpailu Blomqvist-Kakolle. Hän karsiutui jatkokierroksilta viime viikolla Rabatissa, Marokossa pelatussa Lalla Meryem Cupissa.

Ursula Wikström ja Krista Bakker jakavat 51. sijaa tuloksellaan 73,  Marokossa onnistunut Noora Tamminen (85:s) käytti avauskierrokseensa kaksi lyöntiä enemmän. Sanna Nuutiselle (80) Barcelonan kisan ensimmäinen päivä oli tavallista synkempi, ja helsinkiläisen takana tulosluettelossa on vain yksi pelaaja.

Mediterranean Ladies Openin suurin voittajasuosikki Anna Nordqvist kiilasi heti turnauksen alkajaisiksi paalupaikalle. Florentyna Parker, Sophie Walker, Giulia Sergas, Gemma Dryburgh ja Jenny Haglund ovat tuloksen 66 lyönyttä Nordqvistia lyönnin jäljessä.

Nordqvistin ja Haglundin ohella muista pohjoismaalaisista top 10:een mahtuun myös Valdis Thora Jonsdottir (68).

Kommentit

Oma kommentti