Kovassa vireessä oleva Roope Kakko lyönnin päässä Tšekin CT-kisan kärjestä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Kovassa vireessä oleva Roope Kakko lyönnin päässä Tšekin CT-kisan kärjestä

Roope Kakolla on sunnuntaina isojen mahdollisuuksien päivä. Kuva: Getty Images

Kakko ei pelaa tällä viikolla mielikentällään, mutta pelisuunnitelma on pitänyt.

Roope Kakko (-14) pelasi toisen peräkkäisen 66 lyönnin tuloksen Pardubicen seudulla Tšekissä jatkuneessa Challenge Tourin kilpailussa. Hän paranteli mainiolla kierroksella jälleen asemiaan nousten nyt jaetulle kakkossijalle lyönnin päähän kisan kärjessä olevasta Norjan Kristian Krogh Johannessenista.

Kakon kortti oli lauantaina hienoa katseltavaa. Birdiejä syntyi molemmille kenttäpuoliskoille kolme kappaletta, eikä hänelle kirjattu ainuttakaan paria heikompaa reikätulosta.

”Hieno onnistuminen taas. Alun alkaen kenttä ei ole oikein istunut omaan silmään, mutta tein pelisuunnitelman ja olen pysynyt tiukasti siinä”, Kakko sanoi.

Kakolla on sunnuntaina paljon pelissä. Edellisestä kansainvälisestä voitosta on jo lähes kuusi vuotta hänen noustua elokuussa 2015 Madeiralla CT:n ja European Tourin yhteiskilpailun ykköseksi. Konkarin tavoitteet ovat tiukasti ”sarjanousussa”, joten iso menestys Tšekissä olisi siinäkin mielessä kultaakin kalliimpi.

”Ei kai siinä auta kuin huilata – katsoa Suomen peli, ja sitten huomenna hyökätään taas saman planin kanssa kentän kimppuun”, hän totesi.

Kakko pelaa sunnuntaina D+D Real Czech Challenge -kilpailun kärkiryhmässä yhdessä Johannessenin sekä toisen samassa -14-tuloksessa olevan Ranskan Julien Brunin kanssa. Kolmikon lähtöaika on kello 10.55 Suomen aikaa.

Sijaa 37 jakava Oliver Lindell (-5) käytti lauantain kierrokseen 69 lyöntiä, myös Antti Ahokas (-4/T40) mahtuu 40 parhaan joukkoon. Ilari Saulo (+4) on sijalla 59.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje