7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kauden komeasti päättänyt Mikko Korhonen: "Erittäin hyvä tulos tänään"

Mikko Korhosen ja caddie Nick Mumfordin yhteistyö toimi hyvin heti ensimmäisellä yhteisellä kaudella. Kuva Tomi Natri

Mikko Korhosen kausi päättyi 13 lyöntiä parempaan kierrostulokseen kuin vuosi sitten.

Mikko Korhosen mainio kausi 2019 European Tourilla tuli sunnuntaina päätökseen ET:n finaaliturnauksessa Dubain Jumerahissa. Vaikka mahdollisuudet kärkitaisteluun rapisivat perjantain heikolla toisella kierroksella (76), Suomen ykköspelaaja pelasi ryhdikkään viikonlopun kierrostuloksin 70-68.

”Mietin siinä torstaina ja perjantaina, että aika rankkaa tämä tulee olemaan”, Korhonen sanoi viitaten siihen, että 50 pelaajan finaaliturnauksessa cutia ei ole, ja heikostikin aloittaneet pelaavat ”joutuvat” pelaamaan täydet neljä kierrosta.

”Mutta onneksi jostain löytyi pieni kipinä viikonloppuun. Sain pelattua hyvät kierrokset.”

Viikon parhaan kierroksensa Korhonen pelasi sunnuntain päätöskierroksella. 68 (-4) lyönnin kierros nosti Korhosen jaetulle 25 sijalle, kun päätöskierros on vielä kesken. Kolme birdieä ja yhden bogin sisältänyt kierros huipentui kauden päätösreiällä eagleen, joka syntyi osin onnekkaastikin puskan ja vapaan dropin kautta.

Mikko Korhosen kauden viimeinen draivi päätyi puskaan, mutta seurauksena oli vapaa droppi – kiitos puskan alla luikerrelleen letkun. Kuva Tomi Natri

”Otetaan tämä 68. Erittäin hyvä tulos tänään”, Korhonen sanoi.

”Oli kiva lopettaa hyvään kierrokseen. Viime vuonna lopetin 81:een täällä. Tämä oli vähän kivempi lopetus. Kiva lähteä lomille tästä.”

Entä minkä arvosanan Mikko Korhonen antoi itselleen yhden voiton sisältäneestä ja lähes 830 000 euron ansiot tuoneesta kaudesta 2019? Se selviää oheiselta videolta (video: Tomi Natri).

Lue seuraavaksi: Korhosella vielä paljon pelissä − hyvä päätöskierros voi nostaa Suomen ykköspelaajan uran kovimpaan ranking-sijoitukseen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje