22.–29.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][16]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour - Kilpagolf

Kaskella mainio peliote Black Mountainilla

Janne Kaske pelaa Hua Hinissä hyvää turnausta.

Janne Kaske (-7) on esiintynyt edukseen Thaimaassa, Hua Hinissä pelattavassa Aasian kakkoskiertueen kilpailuissa. Hän kisan puolivälissä seitsemäntenä, kierrostuloksin 68-69. Eroa kärjessä olevaan kisan suurimpaan tähteen, isäntämaan Kiradech Aphibarnratiin (-16) on yhdeksän lyöntiä.

”Kiva pelata, kun homma pelittää hyvin kaikilla osa-alueilla, tuossa oli pari viime viikkoa aika tuskaista tekemistä. Kovatasoinen field (osallistujakaarti) mukana; Thongchai Jaidee on houkutellut kaikki Thaimaan Aasian Tour -starat mukaan. Kavereilla taitaa olla yli 40 Aasian Tour voittoa keskenään ja siihen muutama ET voitto vielä päälle”, Kaske sanoi.

”Black Mountain on mun kotikenttä täällä Thaimaassa ollessani, joten tiesin että kenttä kenttä sopii pelilleni. Draivia lyödään sata lasissa ja yleensä hyvät lähestymislyönnit palkitaan birkkupaikoilla, tosi reilu kenttä.”

”Eilen oli aikamoinen ilotulitus tuloillansa. Tein kahdeksan birkkua, mutta harmikseni sähläsin neljä bogia sinne. Tänään vain yksi bogi, mutta birkkuja ei syntynyt kuin neljä. Lähestymiset ei ollut ihan niin kiinni kuin eilen, ja putit vähän väisteli reikää.”

”Kärki on vetänyt aika naurettavan kovaa. Huomaa, että kun moninkertaiset ET- ja AT-voittajat laitetaan reilulle, pehmeälle kentälle, niin kyseessä on ihan täysi birkkukisa. Täytyy vaan pitää pää kylmänä ja kasata niitä punaisia ympyröitä sinne korttiin yksi kerrallaan.”

USA:n Berry Henson ja Thaimaan Prom Meesawat (-14) jakavat kakkostilaa.

Palkintoarvoltaan noin 112 000 dollarin Thongchai Jaidee Foundation -turnauksessa on mukana 156 pelaajaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje