Kaske 27. Taiwanissa – Nummenpää ja Makkonen jatkoon Ranskassa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Kaske 27. Taiwanissa – Nummenpää ja Makkonen jatkoon Ranskassa

LETAS-kiertueen avausturnaus on sujunut suomalaisittain vaisusti.  Janne Kaske teki hyvää nousua Asian Development Tourin kilpailussa.

Janne Kaske (-5) nousi yli 20 pykälää Aasian kakkoskiertueen kuuluvan Charming Yeangder -turnauksen toisella kierroksella. Porvoolainen löi perjantaina tuloksen 68, ja on kilpailun puolivälissä 27. sijalla.

Kaske teki kierroksellaan 14 paria ja neljä birdietä, jotka tulivat peräkkäin National Golf Country Clubin kentän sisääntulon keskivaiheilla.

Intian S. Chikkarangappa ja Skotlannin James Byrne (-11) jakavat kilpailun kärkipaikkaa. Isäntämaan Wen-tang Lin (-10) on kolmantena.

Elina Nummenpää ja Leena Makkonen (+4) etenivät rimaa hipoen Ladies Access Series -kiertueen kauden avauskilpailun finaalikierrokselle. Muiden suomalaisten Krista Bakkerin (+5), Sanna Nuutisen (+6) ja OonaVartiaisen (+6) pelit päättyivät kahteen kierrokseen.

Amatöörit ovat hankkiutuneet Ranskan Terre Blanchessa pelattavassa kilpailussa kolmoisjohtoon. Luna Sobronilla (-11) on toiseen espanjalaiseen Maria Parraan kolmen lyönnin etumatka. Ranskan Mathilda Cappeliez on viiden lyönnin päässä Sobronista.

Ruotsin Natalie Wille (-3) on parhaana pohjoismaalaisena viidentenä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje