11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kakko ja Korhonen jatkoon Ranskassa

Roope Kakko jatkoi tasaisia esityksiään St Omerissa. Kuva: All Over Press

Roope Kakko pelasi Euroopan kiertueen St Omerin kilpailun toisella kierroksella tuloksen 71. Avauspäivän kierros sujui kokonaistilanteessa +1 olevalta Kakolta 72 lyönnillä.

Kakolla on (23:s) eroa kärkipaikkaa jakaviin Robert Dinwiddieen ja Tjaart VanDer Waltiin viisi lyöntiä, kuudenteen sijaan kuitenkin vain kolme.

Espoolaisen toinen kierros sisälsi neljä birdietä ja neljä bogia.

Mikko Korhonen (74-70) nousi kisan toisena päivänä kirkkaasti cut-rajan oikealle puolelle. Hän pystyi parantamaan avauskierroksen tulostaan neljällä lyönnillä. ”Torstain keli oli aivan mahdoton, tuulta oli noin 50 km/h. Ei siinä ollut eväitä parempaan. Tänään hyvä peruskiekka St.Omerin kentällä, joka on hieman kinkkinen. Birdiepaikat täällä on kortilla”, Korhonen sanoi.

”Oma lyöminen toimii mainiosti, viikonloppuna pitää saada kunnon tulosta ja nousua aikaan.”

Korhosen (35:s) kaikki parista poikenneet reikätulokset tulivat kentän ulosmenossa: hän värkkäsi perjantaina kolme birdietä ja kaksi bogia.

Tapio Pulkkasen (74-74) kohtaloksi koitui karsiutuminen.

Mäkitalo putosi 20 sijaa

Queens Cupin paalupaikkaa avauskierroksen jälkeen jakanut Jaakko Mäkitalo ei saanut peliään kulkemaan Aasian kiertueeseen kuuluvan turnauksen toisena päivänä. Ensimmäisellä kierroksella tuloksen 65 pelannut Mäkitalo käytti perjantain kierrokseen kymmenen lyöntiä enemmän. Nihkeästi sujunut päivä pudotti hänet tulosluettelossa sijalle 21.

Torstaina virheettömästi pelannut Mäkitalo sortui toisella kierroksella seitsemään bogeja. Birdieitä hän teki kolme.

Santiburi Samui Country Clubilla pelattavan kisan kärjessä on nyt yksin Japanin Daisuke Kataoka (65-68). Isäntämaan Prayad Marksaeng (71-64) ja Bangladeshin Mohd Siddikur (66-69) jakavat toista sijaa, kahden lyönnin päässä Kataokasta.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje