27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Jimenez teki historiaa

Miguel Angel Jimenez voitti ET:llä 19. kerran. © GettyImages

Miguel Angel Jimenezistä tuli sunnuntaina kaikkien aikojen vanhin voittaja Euroopan kiertueella. Hän voitti kauden toiseksi viimeisen turnauksen Hong Kong Openin yhdellä lyönnillä ennen hyvin kelkan kyydissä pysynyttä Fredrik Andersson Hediä. Jimenez esitti kisan finaalikierroksella mestarillisia lähestymisiä. Tulos 65 olisi voinut olla paljon kovempikin, mikäli hänen putterinsa olisi ollut päätöspäivänä vähän kuumempi.

Kiertueen vanhimman voittajan titteliä piti 11 vuotta hallussaan Des Smyth, joka voittaessaan Madeira Islands Openin oli puoli vuotta nuorempi kuin Jimenez. Voitto oli Jimenezille 19:s ET:llä, näistä peräti 12 on tullut espanjalaisen täytettyä 40 vuotta.

”Voitto tuntuu todella mukavalta, toivottavasti se ei ole viimeiseni”, Jimenez hymyili kisan jälkeisessä haastattelussa.

Puuviitosella puoleen metriin

Jimenez rakensi voittonsa Fanlingin kentän ulosmenossa, jonka hän pelasi 30 lyönnillä. Neljästä birdiestä huolimatta hän ei upottanut etuysillä yhtään yli 2,5 metristä puttia. Eräänlaisen ”voittolyönnin” tunnustuksen ansainnee yhdeksännen reiän lähestyminen puuviitosella puoleen metriin. Jimenez löi seuraavalla alle nelimetrisen birdieputin sisään (neljäs peräkkäinen birdie) ja teki jatkossa kahdeksan paria.

”Mekaanikko” värkkäsi avauskierroksen kahdella viimeisellä reiällä peräkkäiset bogit, mutta tämän pienen black outin jälkeen hän ei sortunut enää minkäänlaisiin virheisiin.

Pablo Larrazabal pääsi onnittelemaan maanmiestään ensimmäisten joukossa.  &copy Getty Images

Pablo Larrazabal pääsi onnittelemaan maanmiestään ensimmäisten joukossa. &copy Getty Images

Haastattelijan kysyttyä Jimenezin kestävyyden salaisuutta, hän vastasi: ”Ehkä se on tämä oliiviöljy nivelissäni ja hieno Rioja-viini. Nämä jutut pitävät minut iskussa ja notkeana, eikö?”

”Kaikkein tärkeintä on se, että saan tehdä elämässäni sitä mitä haluan ja golf antanut minulle kaiken tämän mielihyvän. Olen nyt vanhin voittaja kiertueella 48-vuotiaana. Hyvä luoja, olen ollut kiertueella jo 24 vuotta.”

”Nautin itseni kunnossa pitämisestä ja voimistelen paljon. Sillä tavalla saan pidettyä kroppani iskukykyisenä nuorten pelaajien joukossa.”

Hongkong tripla

Jimenez on voittanut Hong Kong Openin myös vuosina 2005 ja 2008. Fanlingin kisasta tuli ensimmäinen, jonka hän on pystynyt voittamaan kolme kertaa.

Miguel Angel Jimenez pähkinänkuoressa: Ikä: 48 Syntymä- ja kotipaikka: Malaga, Espanja Mitat: 178 cm, 83 kg Perhe: puoliso, Montserrat Bravo Ramirez ja lapset, Miguel Angel (1995) ja Victor (1999) Ammattilaiseksi: 1982 Euroopan kiertueella: vuodesta 1988 lähtien Voitot ET:llä: 19, kaikkien aikojen vanhin voittaja kiertueella Paras sijoitus majoreissa: toinen US Openissa vuonna 2000

Andersson Hed lähellä uusintaa

Peräti 14 kertaa ET:n karsintoihin osallistuneen Fredrik Andersson Hedin sitkeys palkittiin kaksi vuotta sitten voitolla Italiassa. Voittoja ei ole tullut lisää tämän jälkeen, mutta Andersson Hed on ollut viime aikoina useasti taistelemassa kärkipään sijoituksista. 40-vuotiaalla ruotsalaisella on luontainen kyky pelata huippukierroksia, millaiseksi myös Hong Kong Openin neljäs kierros (64) voidaan luokitella.

Andersson Hed oli hilkulla nousta 18. reiällä tasoihin Jimenezin kanssa, mutta kolme-neljämetrinen birdieputti ei aivan uponnut kupin vasemmasta reunasta.

Fredrik Andersson Hed on noussut Euroopan huipulle varttuneemmalla iällä.  &copy Getty Images

Fredrik Andersson Hed on noussut Euroopan huipulle varttuneemmalla iällä. &copy Getty Images

Voittajasuosikkeihin lukeutunut Marcus Fraser (-12) oli kolmas. Stephen Gallacher, Peter Lawrie ja jälleen hienon kisan pelannut Matteo Manassero jakoivat neljättä sijaa, neljä lyöntiä Jimenezille hävinneinä. Lawrie sinetöi sijoituksellaan paikan ensi torstaina Dubaissa pelattavaan ET:n finaaliturnaukseen.

Matt Kuchar (-9) oli seitsemäs. Pablo Larrazabal ja Jimenezin kanssa kärkipaikkaa 54 reiän jälkeen jakanut Michael Campbell (-8) jakoivat kahdeksatta sijaa. Seitsemän vuoden voitottomuus ja sen ympärillä pyörinyt keskustelu näkyi selvästi hermostuneen Campbellin otteissa pitkin päivää. Joonas Granberg ja Kalle Samooja voivat olla ylpeitä esityksistään Hong Kong Openissa. Granbergin (-1) lopullinen sijoitus oli 40:s, Samooja (+4) löytyy 26 pykälää alempaa. Ilosen saavuttaminen vaatii työntekoa

Pian 26 vuotta täyttävä Granberg ja vuoden verran nuorempi Samooja ovat hankkineet tärkeätä kokemusta Aasian kiertueelta, jolla ensin mainittu on ehtinyt jo voittaakin. Turkulaislähtöisillä pelaajilla on kaikki elementit nousta haastamaan Mikko Ilonen maan ykköspelaajana, mutta se vaatii vielä lujaa työntekoa.

Merkittävää olisi, että molemmat pystyisivät hankkimaan pysyvän jalansijan Euroopan kiertueelle ennen 30 vuoden ikää. Sillä olisi samalla suuri vaikutus koko Suomen kilpagolfin tulevaisuudelle.

Kommentti:

Miguel Angel Jimenez on pidetty persoona sekä kentällä että sen ulkopuolella. Hänen suosionsa perustuu luonnolliseen ja ihmisläheiseen olemukseen. Jimenez pelaa ja antaa lausuntoja pilke silmäkulmassa. Siinä merkittäviä syitä, miksi hän on voittanut Euroopan kiertueella 19 turnausta. Sinut itsensä kanssa oleva espanjalainen ei edusta ulkoiselta habitukseltaan kaikkein perinteisintä ammattilaispelaajaa. Poninhännälle pitkän kiharan tukkansa solmiva Jimenez tupruttelee häpeilemättä paksua sikaria melkein aina kun siihen on mahdollisuus, lisäksi hän on vannoutunut Rioja-viinin ystävä. Ehkä nämä pienet paheet kuitenkin sallitaan tälle lajin hienolle suurlähettiläälle, joka on viimeisen kymmenen vuoden ajan jaksanut pistää kampoihin lajin nykyisille teräsmiehille. Jimenez svingaa edelleen kuin nuoruuden päivinään, paitsi että vähän paremmin. Uskomatonta, että tuollaisen pelurin on aika siirtyä jo vuoden kuluttua Senior Tourin vahvuuteen.

Marko Kuivasaari 18.11. klo 12.58

Campbell ja Jimenez rinta rinnan Michael Campbell ja Miguel Angel Jimenez (-10) jatkavat tasatilanteessa Hongkongin kisan päätöskierrokselle. Joonas Granberg (-1) ja Kalle Samooja (+4) paransivat lyönnillä toisen kierroksen tuloksestaan.

Miguel Angel Jimenezin korttiin ei ole merkitty paria heikompaa reikätulosta sitten torstain. © GettyImages

Miguel Angel Jimenezin korttiin ei ole merkitty paria heikompaa reikätulosta sitten torstain. © GettyImages

Hetken aikaa näytti, että Miguel Angel Jimenez jäisi yksin Hongkongin ET-kisan paalupaikalle kolmen kierroksen jälkeen, mutta Michael Campbell oli toista mieltä. Sisukas pelaaja paikkasi epäonnistuneen bunkkerilyönnin viimeisen reiän pitkällä par-putilla ja säilytti asemansa Jimenezin rinnalla.

Fanlingissa on luvassa sunnuntaina kaikin puolin mielenkiintoinen finaalikierros. Mikäli 48-vuotias Jimenez korjaa koko potin, tulee hänestä kaikkien aikojen vanhin voittaja Euroopan kiertueen historiassa. Campbellin voittaessa, merkitsisi se uusiseelantilaiselle ensimmäistä ykköstilaa seitsemään vuoteen. Mutta kaksikolla Jimenez-Campbell (-10) riittää takaa-ajajia…

Yksi heistä on kisan toistaiseksi suurin yllättäjä, Lian-wei Zhang. 47-vuotias Zhang iski kolmannen kierroksen alussa kolme peräkkäistä birdietä, mutta sortui ulosmenossa vielä samanpituiseen bogi-putkeen. Sisääntulossa Zhang pelasi vakaasti eikä päästänyt Jimeneziä ja Campbellia karkuun. Kiinalainen jakaa lauantaina vahvan nousun tehneen Matteo Manasseron kanssa kolmatta sijaa lyönnin päässä kärjestä.

Jimenez on saavuttanut 18 ET-voitostaan 11 täytettyään 40 vuotta. Edellisestä (Sveitsi) on kulunut kaksi vuotta, joten ”Mekaanikko” haluaisi kokea pienen tauon jälkeen taas voiton huumaa.

”On hienoa olla näissä asemissa. Siitä on aikaa, kun olin viimeksi voittotaistelussa”, Jimenez sanoi. ”Pidän myös tästä kentästä.” Espanjalaisen jälkimmäisen toteamuksen ymmärtää, sillä hän on voittanut Hong Kong Openin Fanlingin kentällä vuosina 2005 ja 2008.

Menestys ei huimaa teinitähti Matteo Manasseron päätä.  &copy Getty Images

Menestys ei huimaa teinitähti Matteo Manasseron päätä. &copy Getty Images

Manasseron tunkeutuminen jälleen aivan kärjen tuntumaan on merkillepantavaa. Italialainen saavutti viime sunnuntaina Singaporessa ensimmäisenä teini-ikäisenä pelaajana kolmannen voittonsa Euroopan kiertueella. Lauantaina hän pelasi päivän kovimman kierrostuloksen (64) yhdessä Raphael Jacquelinin (8:s) kanssa ja on luonnollisesti varteenotettava ehdokas voittajaksi.

”Minulla oli eilen todella onnistunut harjoitus ja tänään löin palloa äärimmäisen hyvin. Birdiepaikoista ei ollut pulaa ja useimmat viimeistelin lyhyillä puteilla”, Manassero sanoi.

Ruotsin Fredrik Andersson Hed (-8) on parhaana pohjoismaalaisena, viidentenä. Tanskan Anders Hansen (-7) jakaa kuudetta sijaa seuranaan Peter Lawrie

Joonas Granberg (-1) sai puristettua kolmannella kierroksella kokonaistuloksensa alle parin. Hyvää turnausta pelaava turkulainen on ennen päätöskierrosta sijalle 34. Kolme birdietä ja kaksi bogia tehnyt Granberg esitti lauantaina parhaan puttipäivänsä, mutta griiniosumatarkkuus ei ollut kahden aiemman kierroksen tasolla.

Kalle Samooja (+4) ei ujostellut kokeneen Steve Websterin seurassa: ensimmäistä ET-kisaansa pelaava Samooja löi tuloksen 72, Webster lyönnin enemmän. Samoojalla (69:s) oli kolmannella kierroksella hienoisia ongelmia väylä- ja griiniosumien kanssa, mutta puttipeli oli toistaiseksi parhaan pelipäivän, torstain veroista.

Marko Kuivasaari 17.11. klo 14.22

Granberg ja Samooja jatkoon Hongkongissa Joonas Granberg (par) jatkaa pelejään hyvistä asemista Fanlingin kisan kolmannella kierroksella. Myös Kalle Samoojan (+2) ensimmäinen ET-startti tuotti heti jatkopaikan.

Joonas Granberg on esiintynyt vahvasti Hongkongin ET-kisassa.

Joonas Granberg on esiintynyt vahvasti Hongkongin ET-kisassa.

Joonas Granberg ja Kalle Samooja vastasivat perjantain iloisesta suomalaisyllätyksestä Hong Kong Openissa. Aasian kiertueen kiintiöstä Fanlingin kisaan mukaan päässyt kaksikko jatkaa pelejään kovatasoisen turnauksen kahdella jälkimmäisellä kierroksella.

Granberg löi perjantaina toistamiseen tuloksen 70, joka muotoutui hieman erilaisen kaavan mukaan kuin avauspäivänä. Yhden birdien lisäksi hänen korttiinsa merkittiin yksi bogi – molemmat kierroksen jälkipuolella. Granbergin avauspeli oli toisella kierroksella tilastollisesti tarkempaa, mutta puttipeli ei ollut yhtä hohdokasta. Hänelle kertyi torstaina vain 20 puttia viheriöillä, perjantaina viisi enemmän.

Granberg (par) on kisan puolivälissä sijalla 36, matkaa kahdeksan joukkoon on neljä lyöntiä.

Samoojan (69-73) jatkoonpääsy oli mennä täpärälle. Granbergin tavoin sisääntulon rei’iltä liikkeelle lähtenyt turkulainen teki Fanlingin kentän ykkösellä (päivän 9.) triplan pudoten hetkellisesti cut-rajan alapuolelle. Hän kuitenkin pystyi karsimaan virheet jatkossa ja teki yhden vaadittavan birdien kolmannella (päivän 11.) reiällä. Samooja meni viimeisten joukossa viikonlopun kierroksille tilanteessa +2.

Samoojan (65:s) suorituksen arvoa nostaa se, että hän pelaa Hongkongissa uransa ensimmäistä Euroopan kiertueen turnausta.

Kalle Samooja starttaa kisan kolmannelle kierrokselle klo 1.38* seuranaan perjantaina hole-in-onen tehnyt SteveWebster. Joonas Granbergin ja Julien Quesnen lauantain lähtöaika on klo 4.12*.

Lian-wei Zhang on yksi Hong Kong Openin kärkipäätä miehittävistä

Lian-wei Zhang on yksi Hong Kong Openin kärkipäätä miehittävistä ”veteraaneista”. &copy Getty Images

Mikko Ilosen pelit jäivät tällä erää kahteen kierrokseen. Perjantaina ”aamuvuorossa” ollut Ilonen pelasi toistamiseen Fanlingin kentällä tuloksen 72. Yhteistuloksen 144 myötä, Ilonen päätyi Hong Kong Openissa sijaluvulle 85. Jaakko Mäkitalo (+13) oli 133:s. Ilonen teki kierroksellaan viisi birdietä. Neljä bogia tuloskortti olisi vielä kestänyt, mutta seitsemännellä reiällä tullut tripla oli liikaa.

”Pitkä peli on aika kuraa tällä hetkellä. Silti pelasin enimmäkseen hyvin, rimpuilin sen minkä kykenin. Ei se yhdessä yössä miksikään ollut muuttunut. Triplabogin tehdessäni kolisuttelin puihin pariin otteeseen ja jouduin ottamaan yhden dropin. Kilpailujen osalta kausi on tässä, tulen hetkeksi Suomeen ja lähden joulukuun alussa Hua Hiniin valmistautumaan seuraavan kauteen”, Ilonen sanoi. Ilonen on ennen viikonlopun kisoja (Hongkong & Etelä-Afrikka) rahalistalla 88:s. Hän säilyttää kauden loppuun asti paikkansa 100:n joukossa viidennen kerran peräkkäin, ja saa ns. täyden pelioikeuden ET:lle myös vuodelle 2013.

Hong Kong Openin johtoon nousi päivän kovimmasta kierrostuloksesta (64) vastannut MichaelCampbell (-9). Kiinan 47-vuotias Lian-wei Zhang, vuotta vanhempi Miguel Angel Jimenez sekä 40-vuotias Fredrik Andersson Hed jakavat kakkostilaa lyönnin päässä Campbellista.

Vuoden 2005 US Open -voittaja on paistatellut viime vuosina harvakseltaan otsikoissa. Major-voitto laittoi Campbellin pään sen verran pyörälle, että upean saavutuksensa jälkeen hän selvitti kahden vuoden sisällä cutin vain neljässä turnauksessa. Uusiseelantilaisen maailmanlistasijoitus valahti samalla 1000:n huonommalle puolelle.

Campbell on sittemmin tehnyt hitaasti uutta tulemista; hänellä on koossaan tältä kaudelta kolme Top-15-sijoitusta, parhaimpana Portugal Mastersin kolmas tila. 43-vuotias Campbell on ET:n Race to Dubai -listalla sijalla 83, joten mahdollisuudet päästä ensi viikolla pelattavaan finaaliturnaukseen ovat omissa käsissä.

Michael Campbell pyrkii määrätietoisesti takaisin maailman eliittiin.  &copy Getty Images

Michael Campbell pyrkii määrätietoisesti takaisin maailman eliittiin. &copy Getty Images

”Menestys Portugalissa pönkitti itseluottamustani ja se näkyy täällä. Itseluottamusta ei voi ostaa, se on ansaittava. Olen tehnyt sen eteen töitä seitsemän vuotta, jonka aikana en ole voittanut yhtään kisaa. Olen ollut kärsivällinen”, Campbell sanoi.

”Ikäisteni menestys on saanut uskomaan, että paluu huipulle on mahdollista. Ernien (Els) major-voitto, Thomas Björnin kolme voittoa viime kaudella, Paul Lawrien kaksi loistavaa kautta ja Jim Furykin voitto FedEx Cupissa vuonna 2011… Listaa voisi jatkaa. 40+ ei ole yhtään huono ikä pelata golfia.”

”Jossain vaiheessa palattuani kisamatkalta kotiin Sydneyhyn, jouduin tekemään ratkaisun: joko lopetan tai jatkan yrittämistä. Yön yli nukuttuani päätin jatkaa. Mietin, että en ole menettänyt lahjakkuuttani minnekään, vaikka se on kateissa. Jatkoin lujaa työntekoa ja tässä vaiheessa ollaan.”

Maailmanlistan ykkönen Rory McIlroy (73-72) saa Ilosen tavoin vapaan viikonlopun. McIlroyn takki oli totaalisen tyhjä rahalistan voiton varmistuttua jo ennen kauden kahta viimeistä kilpailua. McIlroy saavutti tänä vuonna myös PGA Tourin taalakuninkuuden. Pohjoisirlantilainen puttasi viimeisellä reiällä neljä kertaa ja putosi kolmella lyönnillä jatkosta… Perjantaina selvisi, että Hongkongissa cutin missanneet Bradley Dredge, Christian Nilsson ja vuoden 2008 Ryder Cup -pelaaja Oliver Wilson joutuvat hakemaan jatkoa ensi vuoden työsopimukselleen ET:n karsinnoista.

*lähdöt Suomen aikaa

Marko Kuivasaari 16.11. klo 12.44

Samoojalla mainio aloitus Fanlingissa Kalle Samooja (-1) alitti ainoana suomalaisena parin Hongkongin turnauksen avauskierroksella, mutta Joonas Granberg on vain lyönnin päässä. Miguel Angel Jimenez (-5) yrittää jälleen päästä ennätysten kirjoihin.

<a href=Kalle Samooja vastasi Hong Kong Openin avauspäivänä parhaasta suomalaisesityksestä." src="/wp-content/uploads/2012/11/12101917082150.jpg" width="505">

Kalle Samooja vastasi Hong Kong Openin avauspäivänä parhaasta suomalaisesityksestä.

Kauden toiseksi viimeinen ET-turnaus Hong Kong Open käynnistyi suomalaisittain mukavasti. Kalle Samooja on ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 27. pelattuaan tuloksen 69. Samooja oli vielä 14. reiän jälkeen tilanteessa kolme alle, mutta seuraavalla lipsahtanut tuplabogi pudotti hänen sijoitustaan parillakymmenellä pykälällä.

Samooja teki torstaina neljä birdietä, yhden bogin ja yhden tuplan. Hän on nimekkäiden pelaajien miehittämän kisassa vain kahden lyönnin päässä kärkikymmeniköstä.

Joonas Granbergin kortti oli pitkälti samankaltainen kuin Samoojalla. Neljän birdien ja kahden bogin lisäksi hänelle merkittiin tupla heti päivän avausreiälle. Granberg toipui kehnosta aloituksesta nopeasti ollen ulosmenon jälkeen jo tilanteessa -1. Hän mahtuu avauspäivän jälkeen niukasti 40 ensimmäisen joukkoon.

Granbergin kanssa samassa ryhmässä pelannut Jaakko Mäkitalo ei saanut peliään kulkemaan koko päivänä. Lukuisat virheet tuottivat kymmenen bogia, ainoan birdiensä hän teki Fanlingin kentän 13. reiällä. Tuloksen 79 lyönyt Mäkitalo (136:s) on jatkopaikkaa ajatellen lähes mahdottoman tehtävän edessä.

Suomalaisten etukäteen vahvin valttikortti Mikko Ilonen (75:) taisteli kahden reiän ongelmista huolimatta hyvin. Sisääntulon 11. reiältä kierroksensa aloittanut lahtelainen väsäsi 15:llä (päivän 6.) triplan ja 18:lla (päivän 9.) tuplan. Tämän lisäksi hän teki torstaina kolme birdietä ja 13 paria. Tulokseen 72 päätynyt Ilonen on ennustetusta cut-rajasta lyönnin päässä, joten ehjä toinen kierros vienee hänet viikonlopun peleihin.

”Noiden kahden ison numeron reiän vastapainona lyöminen oli hyvää, pääsin erinomaisille birdiepaikoille. Pelaaminen tuntui kuitenkin melko vaikealta, en ollut sinut lyömisen kanssa, mittaa jäi uupumaan suorituksista”, Ilonen harmitteli.

Avauspäivänä pitkään kärjessä ollut Miguel Angel Jimenez tavoittelee hyvissä asemissa voittoa vanhimpana pelaajana Euroopan kiertueen historiassa. Tammikuussa 49 vuotta täyttävä Jimenez oli torstaina matkalla kohti unelmakierrosta, kunnes peräkkäiset bogit kahdella viimeisellä reiällä maksoivat paalupaikan.

Miguel Angel Jimenez viihtyy hyvin Fanlingin kentällä.  &copy Getty Images

Miguel Angel Jimenez viihtyy hyvin Fanlingin kentällä. &copy Getty Images

Jimenez aloitti kierroksensa kolmella birdiellä ja oli kahdeksan reiän jälkeen jo tilanteessa -5. Seitsemän birdietä tehneen espanjalaisen ainoat virheet osuivat kierroksen loppupuolelle. Jimenezin tulos 65 oli päivän toiseksi kovinta valuuttaa., Australian Andrew Dodt jakaa ”Mekaanikon” kanssa kakkostilaa. Kärjessä on Espanjan Javier Colomo (-6).

Euroopan Ryder Cup -joukkueen varakapteeni on voittanut 18 Euroopan kiertueen kisastaan 11 täytettyään 40 vuotta. Edellinen voitto on kahden vuoden takaa Sveitsistä.

”Pelasin jämäkästi koko päivän ja putit upposivat hyvin. Harmi, että missasin väylän yhdeksännellä reiällä (päivän 17.) enkä saanut tehtyä paria. Viimeisellä löin sitten flyerin raffista”, Hong Kong Openin kahdesti voittanut Jimenez sanoi.

”Pidän tästä kentästä. Voitin heti, kun tulin tänne ensimmäistä kertaa ja sitten uudelleen kolme vuotta myöhemmin. Tämä on hieman vanhanaikainen kenttä: ei kovin pitkä, mutta tarkkuutta vaativa. Jos lyöt raffiin, niin palloa on vaikea saada pysymään nopeilla griineillä.”

Neljättä sijaa (-4) jakavat mm. Jose-Maria Olazabal, Fredrik Andersson Hed sekä Y.E. Yang. Kymmenen joukkoon mahtuvista Joel Sjöholm, Gregory Bourdy, ja Micheal Campbell käyvät kaikki ankaraa taistelua paikasta ensi viikolla pelattavaan Dubain finaaliturnaukseen. He löivät avauspäivänä tuloksen 67.

ET:n rahalistan voiton viime viikolla varmistanut Rory McIlroy oli torstaina vaisu. World Rankingin ykkönen on tuloksellaan 73 vasta sijalla 93.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (7 kpl)