18.–26.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Huh hellettä – Golfautot caddieille käyttöön Ana Inspirationissa

GettyImages

Naisten majoria ei haluta siirtää, vaikka lämpötila voi nousta kisan aikana ennusteiden mukaan jopa 45 asteen tietämille.

Torstaina myöhään illalla Suomen aikaa Kaliforniassa Mission Hillsin kentällä käynnistyvässä Ana Inspirationissa pelataan kuumassa säässä. Ennustusten mukaan lämpötila Kalifornian autiomaassa voi nousta 40–45 asteen tietämille.

Järjestäjät ovat varautuneet tilanteeseen sallimalla caddieille ja pelaajille golfautojen käytön harjoituskierroksilla, jonka lisäksi caddiet saavat huristella autoilla jopa itse kilpailussa. Halutessaan caddiet voivat bägin kantamisen sijaan käyttää vetokärryä, jos golfauto tuntuu liian erikoiselta vaihtoehdolta. Oletettavaa on, että moni valitsee tämän vaihtoehdon sen sijaan, että jättää työnantajan tallustelemaan kentälle yksin.

Ana Inspiration oli määrä pelata jo huhtikuun alussa, mutta koronaviruspandemian takia se siirrettiin pelattavaksi 10.–13. syyskuuta.

Pelaajien, caddien ja vapaaehtoisten käytössä on myös 1500 viilentävää pyyhettä joka päivä.

Kilpailussa pelaa 32 naisten maailmanlistan 50 parhaasta pelaajasta, mutta useat eteläkorealaiset jättävät kisan väliin. Muille kilpailijoille se on hyvä uutinen, sillä maailmanlistan 20 parhaan joukossa on yhdeksän Etelä-Korean edustajaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje