25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Hedblomin kausi paketissa

Peter Hedblomin molemmat olkapäät leikataan lähiaikoina. © Getty Images

Ruotsin Euroopan Tour -pelaajien eturiviin kuuluva Peter Hedblom ei kilpaile enää tällä kaudella. Syynä on vuosia vaivanneet olkapäät, jotka vaativat pikimmiten leikkaushoitoa.

Pontta ratkaisulle antoi myös svingissä tapahtuneet muutokset, jonka seurauksena Hedblomin lyönti on käynyt kipua vältellessä varovaiseksi.

”Kun vertaan svingiäni nyt ja vuonna 2007, on ero huomattava. Ennen mailani oli osumahetkellä melko suorassa, nykyään vapautan sen selvästi aikaisemmin”, Hedblom sanoo golf.se.-sivustolla.

Ruotsalaisen rautapeli on kärsinyt ongelmasta eniten, luotettavan faden tilalle on tullut sekalainen variaatio kaikenlaisia lyöntejä.

”Rautalyönnit ovat olleet pelissäni aina paraatiosastoa. Nyt olen kaukana normaalitasostani.”

Leikkaustoimenpiteet tehdään pelaajan molempiin olkapäihin lähiviikkojen aikana. Urallaan kolme kisaa ET:llä voittanut Hedblom tietää toipumisen kestävän kolmesta kuuteen kuukautta: ”Parhaassa tapauksessa pystyn pelaamaan jonkun kilpailun marraskuussa, mutta sen varaan ei kannata laskea.”

Operaation jälkeen 41-vuotiaalla Hedblomilla riittää kuntoutettavaa, tämän lisäksi hän aikoo pitää mahdollisuuksien rajoissa huolta chippi- ja puttituntumastaan.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje