Mikko Korhoselta vaaditaan perjantaina parin alitusta muutamalla lyönnillä, jotta jatkopaikka kisassa irtoaisi. Kuva: Getty Images.
European Tour |
20.4.2017

Mikko Korhonen noitui pelivirettään Kiinassa

Mikko Ilonen (par) ehti pelata kierrostaan vain 15 reikää. Shenzhen International -kilpailua johtaa Bubba Watson (-6).

Mikko Ilonen (par, 15 reikää) ja Mikko Korhonen (74,+2) olivat torstain urakkansa jälkeen pettyneitä esityksiinsä.

Ilonen ehti pelata torstaina käynnistynyttä Zhenzhen Internationalia 15 reikää ennen pimeyden laskeutumista Genzon Golf Clubille.
Ukkosen uhan takia avauspäivänä pidettiin lähes kahden tunnin tauko.

Ilonen teki iltapäiväurakkansa aikana kaksi birkkua ja bogia sekä 11 paria.  Sijaluku 156 pelaajan joukossa on 52.

”Kuumankosteassa ilmassa tunsin itseni veltoksi jo aamun lämmittelyissä ja rangella. Alkuasennon löytäminenkin oli vaikeaa.
Löin vaatimattomasti myös kentällä, en päässyt vauhtiin”, Ilonen analysoi peliään.

Perjantaina edessä on 21 reiän urakka, joka käynnistyy jo 6.30 paikallista aikaa (1.30 Suomessa)

”Pientä jäykistymistä, napakkuutta pitäisi yön aikana kehoon saada”, edellisillä osallistumiskerroillaan sijaluvuille kahdeksas ja 13. Genzon Golf Clubilla sijoittunut Ilonen toivoi.

Korhonen cut-rajan takana

Mikko Korhonen selvitti golfin Euroopan kiertueen Shenzhen International -kilpailun ensimmäisen kierroksen torstaina 74 lyönnillä (+2). Tulos syntyi kahden birdien ja neljän bogin sävyttämänä.

Sijoitus on iltapäivän pelaajien osalta kesken jääneessä kisassa 81. Hyvän alkukauden pelannut Korhonen ei ollut omaan suoritukseensa lainkaan tyytyväinen.

”Kyllä tämä on nyt todella vaikeata. Tuntuu, että on kokonaan eri mies pelaamassa, samanlaista kuin Marokossa. Olen ulkona pelistä koko ajan ja tuntuu, että lyön huonosti”, hän kommentoi.

Korhonen joutui lähtemään ensimmäiselle kierrokselle varsin lyhyiden yöunien jälkeen, kun startti oli jo kello 2.50 Suomen aikaa. Perjantaina hän pääsee kentälle iltapäivän ryhmissä, kello 7.50 Suomen aikaa.

”Täytyy vain koittaa kääntää kurssia pikkuhiljaa. Se ei tule tapahtumaan hetkessä”, hän sanoi.

Harvakseltaan kotimaansa ulkopuolella pelaava Bubba Watson oli Shenzhenissä vuosi sitten kahdeksas ja toissa vuonna 29:s. Kuva: Getty Images.

Harvakseltaan kotimaansa ulkopuolella pelaava Bubba Watson oli Shenzhenissä vuosi sitten kahdeksas ja toissa vuonna 29:s. Kuva: Getty Images.

Kilpailun kärkeen rynni torstaina Yhdysvaltain Bubba Watson, joka pelasi tuloksen -6 (66).

Lyönnin Watsonia perässä on neljän miehen ryhmä: Haydn Porteous, Maximilian Kiefer, Dean Burmester ja Gregory Bourdy.

Shennzhen Internationalissa Watson on mukana kolmatta kertaa. Edellisvuonna hän oli kahdeksas.

Watson on pelannut ailahtelevan alkukauden. Hän on karsiutunut kahdeksassa vuoden 2017 puolella pelaamassaan kisassa kolmesti, jonka lisäksi hän vetäytyi Genesis Openista ensimmäisen kierroksen jälkeen. Vuoden paras onnistuminen on WGC Match Playn yhdeksäs sija.

 

Kommentit

Oma kommentti